Cum fixez si aranjez turbanul Lotus, Beatrice, Shakti

Tutoriale pentru fixarea si aranjarea turbanului

FII CREATIV
Ai nevoie de un pic de inspiratie pentru aranjarea turbanelor Christine Headwear? Poate vrei să incerci ceva nou. Cu doar cateva ajustari, poti transforma turbanul intr-unul elegant si cu o nota personala. 

Gasesti mai jos tutoriale - un mic ghid, pas cu pas, pentru fixarea si aranjarea turbanelor. Doar urmeaza sfaturile si turbanul va arata perfect si la moda in fiecare zi.

TURBANUL LOTUS

Un turban cu detalii si aplicatii cu volum iti va oferi o senzatie de plenitudine la nivelul zonelor lipsite de par sau cu par putin. Straturile suplimentare, captuseala sau aplicatiile, florile sau panglicile, toate acestea adauga o senzatie de volum indiferent de turban.

Daca esti in cautarea pentru un turban usor de aranjat si cu plus de volum, iti recomandam turbanul Lotus. Acesta are aplicat in lateral o floare de lotus si adaugă volum la silueta ta. Turbanul Lotus poate fi, de asemenea, drapat pentru a crea un efect de volum suplimentar; tot ce trebuie să faci este sa folosesti degetele pentru a crea aranjamentul pe care il doresti. Priveste videoclipul de mai jos si te vei descurca minunat. 

TURBANUL BEATRICE CU PANGLICI LUNGI

Turbanul Beatrice, unul dintre cele mai populare din gama Christine Headwear 💗 Este un turban versatil, cu panglici lungi, ideal pentru persoanele care nu doresc să petreacă prea mult timp cu aranjatul lui. Urmărește video-ul până la final și convinge-te cât de simplu este să îți aranjezi turbanul preferat!

TURBANUL SHAKTI

Shakti are o bandă largă atașată, care poate fi folosită pentru a crea volum suplimentar, astfel incat este un turban foarte versatil. Pentru un aspect proaspăt și elegant, răsuciți ușor banda pentru a face un finisaj inteligent în jurul turbanului. Urmareste video-ul de mai jos:

Posibilitățile sunt într-adevăr nesfârșite - dați-i drumul, nu există niciun mod corect sau greșit cu de a aranja turbanele Christine Headwear.