Turbane Christine - Tehnologii si caracteristici

Christine Headwear inoveaza permanent prin tehnologiile folosite in fabricarea turbanelor

Christine Headwear a introdus brandul înregistrat Caretech® pe țesăturile unice și personalizate Christine Bamboo. Caretech® este siguranța dumneavoastră că articolele pentru acoperirea capului realizate din aceste țesături specifice nu sunt doar certificate CE și Oeko-Tex Standard 100, ci și dezvoltate și produse special pentru colecțiile Christine Headwear.

Ambalajele pentru produsele Caretech® Bamboo au fost etichetate cu atenție pentru a vă facilita găsirea acestor produse unice. În plus, veți găsi o mică etichetă Caretech® atașată etichetelor relevante și pe aceste linii de produse specifice.

Caretech® deoarece credem că oferim o colecție de articole de acoperirea a capului de înaltă calitate, exclusivă și conștientă, pentru cei frumoși...

Caretech® Bamboo

Produsele din vâscoză de bambus de la Christine Headwear Caretech Bamboo sunt fabricate în calitatea unică și funcțională Caretech® Bamboo.

Țesătura din bambus-vâscoză are multe caracteristici fantastice, iar calitatea moale și confortabilă este de fapt folosită pentru a forma cea mai mare parte a gamei de produse Christine Headwear.

Caretech® Bamboo de la Christine Headwear este extrem de luxos, moale si mătăsos la atingere. Este respirabil și termoreglabil, astfel încât să va simtiti confortabil și cu scalpul uscat atât în timpul temperaturilor de vară, cât și de iarnă. Țesătura este mai absorbantă decât bumbacul și elimină si elibereaza rapid umezeala de pe piele. În plus, produsele ecologice Caretech® Bamboo sunt extrem de delicate la purtare și foarte potrivite pentru utilizare in cazul pielii sensibile.

TEHNOLOGIA 37.5®

Confortul în îmbrăcăminte este dictat de temperatura și umiditatea de la nivelul pielii, cunoscută sub numele de microclimat.Tehnologia 37.5

Tehnologia 37.5® funcționează impreuna cu mecanismele naturale ale corpului pentru a menține zona optimă de confort la 37,5 grade în orice moment. Tehnologia patentată 37.5® este încorporată permanent în fibrele folosite pentru a produce articolele pentru acoperirea capului și nu se va indeparta prin spalare niciodată. Particulele folosesc energia din căldura corpului pentru a accelera mișcarea vaporilor și pentru a accelera conversia lichidului în vapori. Acest lucru crește remarcabil rata de uscare, iar produsele cu această caracteristică unică se usucă efectiv de până la 5 ori mai repede decât un produs similar fără. Iar când umezeala este îndepărtată, rămâi cu senzatia de cald când este frig și de racorire atunci când este cald.

Particulele active utilizate în Tehnologia 37.5® sunt derivate din surse naturale, cum ar fi coji de nucă de cocos și minerale vulcanice, ceea ce face din aceasta o linie naturală și destul de unică.

Puteți găsi tehnologia unică 37.5® în noua gamă de produse sub linia Christine Headwear Body Balance.