Turbanele Boho  - Tutoriale aranjare

Turbanele Boho Headwear - o adevarata expresie Boho

Culori frumoase însorite pentru imprimeuri florale calde și frumoase. Acest univers Boho Spirit Headwear care inspira este creat pentru a te face să te simți eleganta și fabuloasa indiferent de vreme. Iubim imprimeurile, pur si simplu iubim toate culorile si credem ca frumoasele turbane Boho ar trebui sa iti ofere intotdeauna senzatia de bine, libertate si cel mai important, sa iti ofere increderea de a fi exact cine esti, in ciuda caderii parului.

Gasesti mai jos tutoriale pentru aranjarea turbanelor Boho astfel incat sa fii la moda de fiecare data

Aranjare Turban Boho Scarlett

Turbanul Boho Scarlett este un turban 2-in-1 format dintr-un turban de baza si o bentita care se monteaza peste turbanul de baza.


Aranjare Turban Boho Amber

Turbanul Amber din coletia Boho este construit la fel ca turbanul Boho Scarlett, un turban de baza si bentita. Bentita este predefinita cu buclă mai mica si mai groasă în față care creează un efect elegant de coc care se poate aseza in partea dorita.


Aranjare Turban Boho Sapphire

Turbanul are mici pliuri care ofera vizual o imagine excelenta,fiind perfect rotund la ceafa. Este completat cu o bentita usor de adaugat


Aranjare Turban Boho Sienna

Turbanul Sienna din colectia Boho cuprinde turbanul de baza,construit ca la turbanele Sapphire, la care se adauga panglica Sapphire din material elastic și inelul Boho Styling Ring. Panglica se poate atasa la partea din spate a turbanului folosind sistemul click-on. 


Boho, o colecție atât de calda si naturala!