Dermatherm este cel mai important brand dermocosmetic certificat organic, fără conservanți din Franța.

Produsele sale sunt primele produse cosmetice certificate organic care nu conțin conservanți datorită sterilizării la temperaturi ultra-înalte (UHT).

Toate produsele de origine 100% naturala oferite au fost dezvoltate sub supraveghere farmaceutica si testate sub supraveghere dermatologica. Pentru a garanta o siguranță perfectă și totală pentru pielea care are cea mai mare nevoie de ea, Dermatherm este angajat să creeze formule sănătoase, cu toleranță extremă. Formulele sale nu conțin alcool, uleiuri esențiale sau petrochimice, iar toate produsele sale sunt hipoalergenice.

Dermato-cosmetice fără compromisuri, potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile datorită primului brand organic certificat fără niciun conservant. Gama de îngrijire cosmetică formulate cu apă termală de izvor din Cévennes recunoscută pentru beneficiile pielii și virtuțile sale regeneratoare și calmante.

Un brand organic, fără conservanți, 100% natural.

Dermatherm este brandul produs de Laboratoire Gravier. 

Punctul forte al Laboratoire Gravier constă, de asemenea, în rigoarea sa științifică și farmaceutică și în cunoștințele de specialitate, garantând producția de produse sănătoase care îndeplinesc cele mai înalte standarde. Laboratoire Gravier asigură producția franceză și un control riguros al calității pentru produse eco-proiectate, biodegradabile, formulate sub supraveghere farmaceutică, care conțin concentrații foarte mari de ingrediente active. Nu conțin ingrediente controversate.

Datorită celor de mai sus, Laboratoire Gravier se dedică, zi de zi, asigurarii calității organice, naturaleței, siguranței, concentrării și eco-compatibilității.