Convingerea Igennus Healthcare Nutrition - fii bun cu sanatatea ta

A rămâne sănătos acum necesită un angajament pentru o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ în aer liber. Igennus crede în puterea alimentelor, împreună cu suplimentarea atentă, pentru a ne stimula, proteja și gestiona sănătatea de-a lungul vieții. 

Scopul Igennus Healthcare Nutrition

Scopul Igennus este de a vă împuternici să trăiți o viață mai sănătoasă și mai plină printr-o nutriție de mare impact. Dezvoltă suplimente nutritive specializate, biodisponibile, pentru a ajuta oamenii să-și satisfacă nevoile nutriționale și să susțină o sănătate optimă. Împărtăsesc în mod proactiv experiența despre nutriție, dietă și stil de viață pentru a le permite oamenilor să facă schimbări durabile care să facă cea mai mare diferență pentru sănătatea lor. 

Toate suplimentele alimentare Igennus sunt bioactive din punct de vedere al concepției – dezvoltate în mod expert intern de oamenii de știință în nutriție Igennus pentru a crește eficient nivelul de nutrienți din organism pentru rezultate maxime. 

Sunt foarte atenti la biodisponibilitate și formuleaza suplimentele ținând cont de călătoria completă a nutrienților în interiorul corpului. De la pastilă la celulă, caută să maximizeze absorbția, saturația și reținerea ingredientelor active. Sunt întotdeauna atenți la sinergiile și interacțiunile nutrienților din organism pentru a evita perturbarea homeostaziei.

Ingrediente premium, naturale și bine tolerate

Aprovizionare numai cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, furnizate de natură și dovedite a fi sigure, eficiente și bine tolerate. Pentru a se asigura că suplimentele Igennus funcționează cu adevărat, echipa Igennus se concentreaza pe cele mai bune forme ale ingredientelor de calitate, acordând prioritate biodisponibilității și utilizând dovezi științifice că oferă beneficii demonstrate pentru sănătate.

  • Tehnologii avansate de livrare dovedite științific pentru a furniza cantități optime de nutrienți în organism
  • Întotdeauna fără OMG
  • Fără coloranți artificiali, arome sau conservanți
  • Formele biodisponibile de ingrediente asigură digestia și absorbția optime
  • Materii prime durabile
  • Igennus nu ofera doze excesiv de mari pentru a compensa formele de nutrienți ieftine; în schimb, acordă prioritate eficacității, astfel încât nivelurile sigure să atingă beneficiile dorite pentru ca că un supliment ar trebui sa fie doar o completare a dietei.

Produse Igennus de calitate fabricate GMP

Produsele Igennus sunt „de calitate farmaceutică” folosind facilități din Marea Britanie care produc în conformitate cu regulile GMP (practici bune de fabricație) stricte – standarde de calitate pe care producătorii de medicamente trebuie să le îndeplinească în procesele lor de producție pentru a se asigura că produsele sunt de înaltă calitate constantă în care poți avea încredere 100%.

Descoperiți nutriția de mare impact pentru a vă ajuta să duceți o viață mai sănătoasă și mai plină. Dezvoltate științific de echipa Igennus, suplimentele nutritive formulate cu experiență sunt bioactive prin design, optimizând biodisponibilitatea și lucrând în armonie cu corpul dumneavoastră pentru rezultate superioare.

Pharmepa® COMPLETE, 60cps, Igennus Healthcare Nutrition OMEGA-3
Pharmepa COMPLETE, cu 80% concentrat de omega-3 din ulei de peste salbatic este de peste 2,5 ori mai mult decât uleiul de pește obișnuit Supliment alimentar cu ingrediente ce oferă un sprijin...
108,00 RON
LONGVIDA® CURCUMINA OPTIMIZATA 500mg, 30cps, Igennus PRODUSE DIN PLANTE
LONGVIDA® Curcumina optimizata™ este formula unica, cu absorbtie mare si actiune sustinuta a curcuminei (turmeric), mai buna decat a curcuminei obisnuite Curcumina este un extract flavonoid din...
149,00 RON