Onconect - Calitatea vietii conteaza!


Pacienții oncologici au nevoie de cât mai multe forțe pentru a-i ajuta în lupta cu cancerul - nu doar la nivel de diagnostic și tratament, ci și pentru creșterea calității vieții și a gradului de confort.

 Scopul nostru, prin platforma Onconect, este sa venim in intampinarea pacientilor oncologici cu sfaturi și produse pentru a reduce efectele secundare cauzate de tratamentele pentru cancer.
Stim ca aduce un plus ca pacientii sa-si restabileasca increderea prin frumusete si starea de bine prin combaterea si tinerea sub control a efectelor secundare ce pot aparea in decursul unui tratament atat de agresiv. Acestea sunt adesea neglijate si subestimate, argumentul fiind ca nu ameninta intotdeauna viata. Cu toate acestea, impactul psihologic la aparitia oricaror modificari suplimentare la nivelul organelor si sistemelor poate fi major, putand afecta negativ sistemul imunologic in plus fata de medicamente. Multe dintre efectele secundare scad semnificativ calitatea vietii pacientilor si pot avea diferite grade de severitate.

Incercam sa oferim o selectie de produse adaptate perfect persoanelor care suferă in urma chimioterapiei si radioterapiei, in același timp tinand cont de inovatie, de eficienta clinica si beneficiile dovedite ale produselor selectate.

Selectate cu atentie de experti si profesionisti in domeniul cancerului, alegerea produselor din platforma Onconect este perfect potrivita pentru pielea si mucoasele reactive și sensibile, pentru a-i ajuta pe cei care isi pierd parul (alopecie) sau vor sa isi protejeze scalpul dupa chimioterapie (turbane) sa se simta bine cu ei insisi.

Navigheaza in site, descopera produsele si alege ceea ce este potrivit pentru tine!