Onconect, partenerul tau in ingrijirea pielii cu probleme!

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si are nevoie de o ingrijire mult mai atenta. Este un organ remarcabil, complex si indispensabil vietii prin functiile biologice pe care le asigura: ofera protectie impotriva factorilor de mediu, a microorganismelor, a radiatiilor ultraviolete si are rol de reglare termica, comunicare tactila. 

Scopul nostru, prin platforma Onconect, este sa venim in ajutorul pacientilor care se confrunta cu afectiuni ale pielii, oferindu-le cele mai potrivite sfaturi și produse astfel incat sa-si recapate cat mai repede starea de bine, sa treaca mai usor peste aceste momente dificile si sa-si imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.

Oferim o selectie de produse adaptate perfect tuturor nevoilor pacientilor, dezvoltate in colaborare cu medici dermatologici si oncologici de top din lume.  

Cu eficienta dovedita clinic si rezultate remarcabile pe termen lung, aceste produse pot trata de la cele mai comune afectiuni, precum pielea uscata si sensibila, caderea usoara a parului si probleme ale scalpului, pana la afectiuni care pot aparea dupa tratamentele de chimioterapie si radioterapie: piele deshidratata, mucoasa orala reactiva și sensibila, caderea masiva a parului (alopecie)

In plus, venim cu solutii care sa-ti protejeze scalpul dupa chimioterapie (turbane) ca tu sa te simti bine in pielea ta indiferent de situatie. 

Un rol important in sanatatea noastra este jucat de nutrienti si suplimente alimentare, de aceea la Onconect gasesti suplimente alimentare potrivite pentru a preveni simptomele de deficienta si pentru a sustine aportul optim de nutrienti.

Pentru ca asta face cu adevarat un partener de incredere: cauta, selecteaza si furnizeaza cele mai bune, complete si personalizate solutii pentru ingrijirea pielii tale. 

Navigheaza in site, descopera intreaga gama de produse si alege ceea ce este potrivit pentru tine!


Ne poti contacta oricand la adresa de e-mail contact@onconect.ro sau telefonic la numarul 0727869941 intre orele 9.00 -17.00, de luni pana vineri.