Transport si retururi

https://www.onconect.ro/ (onconect.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Cargus, Livrare in 1-3 zile lucratoare, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 150,00 RON   →   15,00 RON
    150,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Modalitati de livrare

Când comandati de la Onconect, produsele vor fi livrate prin operatorul de curierat rapid Urgent Cargus la adresa mentionata de Dumneavoastra.


Toate comenzile primite pana la ora 12.00 vor fi pregatite si predate curierilor in aceeasi zi. Comenzile primite dupa ora 12.00 vor fi prelucrate si predate curierilor a doua zi lucratoare. Exceptie fac produsele care au mentionat un termen de livrare mai mare de 3 zile lucratoare.

Produsele vândute de Onconect au asigurat transportul gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 RON.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150RON, costul transportului este de 15RON.

Pentru comenzile cu plata ramburs se va percepe taxa pentru plata ramburs in valoare de 5RON.

Livrarea prin operatorul de curierat Urgent Cargus, se face în toată tara.
Uzual, termenul de livrare este cuprins între 1 si 3 zile, dar pot exista intarzieri cauzate de volumul mare de livrari la nivelul operatorului de curierat. Ocazional, pentru unele produse, termenul de livrare poate fi extins, acesta fiind mentionat in cadrul descrierii produselor respective.

Pentru finalizarea livrarii se pot face maxim doua incercari de livrare. In cazul in care curierul nu va poate gasi pentru finalizarea expeditiei, coletul este pastrat timp de 5 zile lucratoare in depozitul Urgent Cargus din localitatea de destinatie sau din localitatea cea mai apropiata de destinatie. In cazul in care nu va prezentati pentru ridicarea coletului, acesta se va returna expeditorului, ceea ce va însemna că nu-l veţi mai putea ridica. Pentru noi, ca expeditori, va însemna cheltuirea unor sume nejustificate, fapt ce va atrage după sine includerea d-voastră într-o bază de date, ca destinatar nesigur, iar eventualele comenzi ulterioare nu vor mai putea fi onorate.


Procedura de retur

În calitate de client, aveti dreptul de a renunta la cumparare fara a justifica decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin (3) si art.14 din cadrul O.U.G.nr.34/2014

În cazul în care doriți să returnați produsul care prezintă deficiențe, vă rugăm să ne semnalati deficienta in cel mai scurt timp la adresa de email contact@onconect.ro, iar returnarea acestuia se poate face in termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor. Produsul astfel returnat trebuie sa pastreze ambalajul si etichetele originale si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit.

În cazul în care doriți să returnați produsul care a fost livrat în stare bună, fără deficiente, termenul maxim de returnare este de 14 zile de la data primirii produsului. Decizia de returnare va fi transmisa la adresa de email contact@onconect.ro. Produsul poate fi returnat doar în ambalajul original, fără alterarea acestuia, insotit de documentele de livrare care l-au insotit.

Contravaloarea produsului va fi returnata doar dupa primirea si verificarea produsului, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.


Puteti opta pentru alegerea unui alt produs, caz in care contravaloarea produsului returnat se va scadea din valoarea noii comenzi.

Diferentele de pret vor fi returnate doar dupa primirea si verificarea produsului, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.


În cazul retururilor, costul transportului este gratuit.