Transport si retururi

https://www.onconect.ro/ (onconect.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Curier rapid GLS, Livrare in 1-3 zile lucratoare, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 150,00 RON   →   15,00 RON
  150,00 RON sau peste   →   0,00 RON
 • Locker easybox, Livrare in 1-3 zile lucratoare, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 150,00 RON   →   15,00 RON
  150,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Modalitati de livrare

Când comandati de la Onconect, produsele vor fi livrate prin operatorii de curierat rapid GLS sau Sameday la adresa mentionata de Dumneavoastra.


Toate comenzile primite pana la ora 13.00 vor fi pregatite si predate curierilor in aceeasi zi. Comenzile primite dupa ora 13.00 vor fi prelucrate si predate curierilor a doua zi lucratoare. Exceptie fac produsele care au mentionat un termen de livrare mai mare de 3 zile lucratoare.

 - Produsele vândute de Onconect au asigurat transportul gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 RON.

 - Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150RON, costul transportului este de 15RON.


Puteti opta pentru livrare la adresa de domiciliu, la birou sau prin intermediul lockerelor securizate easybox.

Aveti aceasta optiune de selectie in pagina de Finalizare comanda, inclusiv selectia celui mai apropiat easybox de locul in care va gasiti. Avantajul predarii coletului in locker consta in ridicarea acestuia la orice ora, fara a mai fi conditionat de intervalul de livrare prin intermediul curierului.

 • cand comanda ta ajunge in easybox vei primi un e-mail de la SameDay Curier cu un cod QR si un SMS cu un cod PIN. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul;
 • poti ridica produsele din easybox la orice ora din zi si din noapte, in cel mult 56 de ore de la momentul in care esti anunțat prin SMS sau email


Livrarea prin operatorii de curierat cu care Onconect.ro colaboreaza se face în toată tara.
Uzual, termenul de livrare este cuprins între 1 si 3 zile, dar pot exista intarzieri cauzate de volumul mare de livrari la nivelul operatorilor de curierat. Ocazional, pentru unele produse, termenul de livrare poate fi extins, acesta fiind mentionat in cadrul descrierii produselor respective.

Pentru finalizarea livrarii se pot face maxim trei incercari de livrare. In cazul in care curierul nu va poate gasi pentru finalizarea expeditiei, coletul este pastrat timp de 5 zile lucratoare in depozitul curierului din localitatea de destinatie sau din localitatea cea mai apropiata de destinatie. In cazul in care nu va prezentati pentru ridicarea coletului, acesta se va returna expeditorului, ceea ce va însemna că nu-l veţi mai putea ridica. Pentru noi, ca expeditori, va însemna cheltuirea unor sume nejustificate, fapt ce va atrage după sine includerea d-voastră într-o bază de date, ca destinatar nesigur, iar eventualele comenzi ulterioare nu vor mai putea fi onorate.


Procedura de retur

În calitate de client, aveti dreptul de a renunta la cumparare fara a justifica decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin (3) si art.14 din cadrul O.U.G.nr.34/2014

În cazul în care doriți să returnați produsul care prezintă deficiențe, vă rugăm să ne semnalati deficienta in cel mai scurt timp la adresa de email contact@onconect.ro, iar returnarea acestuia se poate face in termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor. Produsul astfel returnat trebuie sa pastreze ambalajul si etichetele originale si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit.

În cazul în care doriți să returnați produsul care a fost livrat în stare bună, fără deficiente, termenul maxim de returnare este de 14 zile de la data primirii produsului. Decizia de returnare va fi transmisa la adresa de email contact@onconect.ro. Produsul poate fi returnat doar în ambalajul original, fără alterarea acestuia, insotit de documentele de livrare care l-au insotit.

Contravaloarea produsului va fi returnata doar dupa primirea si verificarea produsului, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.


Puteti opta pentru alegerea unui alt produs, caz in care contravaloarea produsului returnat se va scadea din valoarea noii comenzi.

Diferentele de pret vor fi returnate doar dupa primirea si verificarea produsului, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.


În cazul retururilor, costul transportului este gratuit.