https://www.onconect.ro/ (onconect.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Curier rapid GLS, Livrare in 1-3 zile lucratoare, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 200,00 RON   →   15,00 RON
  200,00 RON sau peste   →   0,00 RON
 • Sameday - Locker easybox, Livrare in 1-3 zile lucratoare, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 200,00 RON   →   15,00 RON
  200,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Modalitati de livrare

https://www.onconect.ro/ (onconect.ro) asigura livrarea doar pe teritoriul Romaniei.

Când comandati de la Onconect, produsele vor fi livrate prin operatorii de curierat rapid GLS sau Sameday la adresa mentionata de Dumneavoastra.

Uzual, termenul de livrare este cuprins între 1 si 3 zile, dar pot exista intarzieri cauzate de volumul mare de livrari la nivelul operatorilor de curierat. Ocazional, pentru unele produse, termenul de livrare poate fi extins, acesta fiind mentionat in cadrul descrierii produselor respective.

Livrarea produselor comandate se face prin curier doar pe teritoriul Romaniei, astfel și în următoarele termene estimate:

 • În 24-48 de ore – pentru comenzile plasate până la ora 13:00, de luni până joi. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi livrate in maxim 48 de ore;
 • Luni – pentru comenzile plasate de joi, după ora 13:00 pană vineri ora 13:00;
 • Marți – pentru comenzile plasate de vineri, după ora 13:00 până duminică inclusiv.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii. Va indrumam sa verificati cu atentie adresa de livrare, inclusiv codul postal, astfel incat sa nu existe intarzieri cauzate de introducerea eronata a datelor de livrare.

 - Produsele vândute de Onconect au asigurat transportul gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 RON.

 - Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200RON, costul transportului este de 15RON.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original al producatorului.

Dacă primiţi o notificare privind o livrare nereuşită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dumeavoastră să folosiţi datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării - dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe ce nu ţin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

Puteti opta pentru livrare la adresa de domiciliu, la birou sau prin intermediul lockerelor securizate easybox. Aveti aceasta optiune de selectie in pagina de Finalizare comanda, inclusiv selectia celui mai apropiat easybox de locul in care va gasiti. Avantajul predarii coletului in locker consta in ridicarea acestuia la orice ora, fara a mai fi conditionat de intervalul de livrare prin intermediul curierului.

 • cand comanda ta ajunge in easybox vei primi un e-mail de la SameDay Curier cu un cod QR si un SMS cu un cod PIN. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul;
 • poti ridica produsele din easybox la orice ora din zi si din noapte, in cel mult 56 de ore de la momentul in care esti anunțat prin SMS sau email

Pentru finalizarea livrarii se pot face maxim trei incercari de livrare. In cazul in care curierul nu va poate gasi pentru finalizarea expeditiei, coletul este pastrat timp de 5 zile lucratoare in depozitul curierului din localitatea de destinatie sau din localitatea cea mai apropiata de destinatie. In cazul in care nu va prezentati pentru ridicarea coletului, acesta se va returna expeditorului, ceea ce va însemna că nu-l veţi mai putea ridica. Pentru noi, ca expeditori, va însemna cheltuirea unor sume nejustificate, fapt ce va atrage după sine includerea d-voastră într-o bază de date, ca destinatar nesigur, iar eventualele comenzi ulterioare nu vor mai putea fi onorate.

Procedura de retur

În calitate de client, aveti dreptul de a renunta la cumparare fara a justifica decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin (3) si art.14 din cadrul O.U.G.nr.34/2014

Tot in conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate în termen de 14 zile de la data la care dumneavoastra, sau o parte terță indicată de dumneavoastra, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produsului. În cazul în care ati comandat, prin aceeași comandă, mai multe produse care au fost livrate separat, termenul de 14 zile se va calcula de la data la care dumneavoastra, sau o parte terță indicată de dumneavoastra, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a ultimului produs. 

Trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de returnare a produselor înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice prin urmatoarele metode:

 • puteți completa și transmite direct pe website-ul nostru formularul online pe care vi-l punem la dispoziție
 • puteți trimite o informare prin poştă, fax la adresa sediului sau e-mail la adresa contact@onconect.ro.

Returnarea Produselor se va realiza in decurs de cel mult 14 zile de la data la care dumneavoastra ati comunicat catre Onconect.ro decizia de returnare. Returnarea realizată după expirarea termenului de 14 zile menționat anterior ne va da dreptul să refuzam primirea produselor returnate.

Toate produsele se vor returna în aceleași condiții în care acestea au fost primite de catre dumneavoastra (ambalate cu atentie, preferabil în ambalajul original), fără nici un fel de deteriorări, cu toate etichetele intacte, în aceeași cantitate. Produsele ce constituie un kit vor trebui returnate ca un kit. De retinut ca va pierdeti dreptul de returnare și Onconect.ro isi rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care nu îndeplinesc condițiile anterior menționate.

Dumneavoastră sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care le-ați manipulat sau folosit (în alt mod decât pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor). În acest caz, vă vom putea rambursa suma pe care am încasat-o de la dumneavoastră și din care vom putea scădea contravaloarea diminuării produselor respective.

In conformitate cu prevederile art. 16 din OUG nr. 34/2014, nu vor putea fi returnate și Onconect.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea anumitor produse cum ar fi cele desigilate și/sau despachetate care, prin natura lor nu pot fi returnate  din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă sau daca sunt inseparabil amestecate cu altele sau sunt susceptibile de a se degrada ori expira rapid, inclusiv dar fără a se limita la produse cosmetice, creme, suplimente alimentare, parfumuri precum și orice alte produse de această natură.

Excepții privind dreptul de retur (nu se acceptă returul pentru aceste produse) sunt enumerate exemplificativ, însă nu ne limităm doar la acestea (conform art. 16 OUG 34/2014):

- pentru produsele pentru îngrijire personală, cosmetice, produse pentru igiena intimă și produsele pentru igienă dentară se acceptă returul doar dacă sunt sigilate.

- obiectele textile pot fi returnate doar dacă sunt sigilate și dacă etichetele acestora nu au fost îndepărtate

- produse care prezintă urme de folosire, modificări fizice sau intervenții neautorizate, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului).

Onconect.ro va suporta costul aferent returnării produselor catre noi (produse pe care le vom recupera printr-o modalitate la alegerea noastra). Totuşi, în cazul în care dumneavoastră preferati să ni le returnaţi prin altă metodă aleasă de dumneavoastră, veţi suporta costul direct privind returnarea acelor produse.

Când aveţi coletul pregătit, sunaţi-ne sau scrieţi-ne la adresa de email contact@onconect.ro, pentru a demara procesul de recuperare a produselor;

 • Vă vom suna sau vă vom trimite un e-mail cu detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului de la dumneavoastră. Vom furniza datele dumneavoastră de contact curierului, pentru a înlesni preluarea coletului.
 • Dacă alegeţi o altă metodă de returnare decat cea oferită de Onconect.ro, folosiţi servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstraţi dovada acesteia;
 • Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primiţi unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care vi le-am livrat noi voluntar alături de produsele comandate de dumneavoastră).

Anterior returnării, este necesar sa ne comunicati intenția de returnare a Produsului și datele contului bancar în care Onconect.ro va putea rambursa contravaloarea Produsului. Intenția de returnare a Produsului se va transmite în scris, prin oricare din următoarele variante, conform OUG34/2014 art.11. alin (1) lit. b:

-Ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur în scris, prin email, la adresa contact@onconect.ro sau prin poștă, sau curier.

- De asemenea puteti utiliza și fomularul de retur de pe site-ul onconect.ro

Onconect.ro va transmite fără întârziere, prin exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate, în maximum 2 zile lucratoare de la primirea produselor sau 14 zile calendaristice de când ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele - cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile calendaristice :

- Onconect.ro să fi primit înapoi toate produsele pe care vi le-a livrat și pe care vreți să  le returnați (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dumneavoastră, cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar);

sau

- dumneavoastră să ne fi făcut dovada faptului că ni le-ați returnat pe toate.

În caz contrar, putem amâna rambursarea până când primim înapoi toate aceste produse sau până când ne faceți dovada că ni le-ați returnat (oricare data e mai apropiată) - cu excepția cazului când noi înșine (prin intermediul curierului nostru) vom recupera de la dumneavoastră produsele pe care intentionati să le returnați.

Dacă pentru produsul returnat s-a aplicat un discount, vi se va rambursa pretul efectiv plătit pentru produs, socotind discount-ul aplicat.

Contravaloarea produsului va fi returnata doar dupa primirea si verificarea produsului, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.


Puteti opta pentru alegerea unui alt produs, caz in care contravaloarea produsului returnat se va scadea din valoarea noii comenzi.

Diferentele de pret vor fi returnate doar dupa primirea si verificarea produselor returnate, in termen de maxim 2 zile lucratoare, prin transfer bancar in contul bancar indicat.