Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.onconect.ro

Data ultimei actualizări: 7 Martie 2023

Cine suntem?

Website-ul Onconect.ro (onconect.ro) este operat de societatea PHARMCONNECT SERVICES SRL, cu sediul in STR.MORII NR.38, CAMERA 1, ETAJ P, AP.1, BRASOV, Jud.BRASOV, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/1177/2010, Cod Unic de Inregistrare RO27597688, Capital social 1.000RON, telefon 0720110363.

Vă rugăm să ne contactati prin e-mail la contact@onconect.ro sau folosind adresa poștală de mai sus in cazul in care doriti informatii suplimentare sau doriti sa ne transmiteti parerea dumneavoastra.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Scopul acestor Termeni și Condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Onconect.ro (onconect.ro). Va rugam sa cititi detaliile de mai jos:

 • Pentru a înțelege condițiile de utilizare a website-ului nostru,
 • Modul în care vă puteți înregistra și crea un cont de utilizator (în calitate de consumator sau în numele entității juridice pe care o reprezentați),
 • Pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda produse.

Folosirea website-ului și crearea unui cont de utilizator presupune acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termeni si Conditii și a Politicii de Confidenţialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor). Împreună, aceste documente reprezintă contractul dintre dumneavoastră și Onconect.ro, conținând drepturile și obligațiile reciproce ale părților.

Acest website este adresat doar utilizatorilor persoane fizice cu varsta minimă de 18 ani, cărora nu le-a fost interzis accesul pe website, indiferent de motivul care a stat la baza respectivei interdicții. Prin transmiterea unei Comenzi, utilizatorul confirmă că a citit și a acceptat Termenii și Condițiile și că îndeplinește condițiile pentru formularea respectivei comenzi

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului Onconect.ro (onconect.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul Termenilor si Conditiilor pentru a reflecta modificări ale legislației, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale tehnologiei folosite, etc. Atunci când reveniți pe website, vă rugăm să verificaţi data ultimei actualizări și conținutul modificărilor.

Vă încurajăm să imprimaţi sau să salvaţi aceşti Termeni si Conditii (în versiunea afișată la data comenzii acceptate de noi), deoarece este posibil ca noi să nu îi stocăm și să nu îi mai puteți accesa ulterior.

Va rugăm să încetați folosirea website-ului in cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile. Vom considera că le acceptați, dacă veți continua să folosiţi website-ul și contul de utilizator

Contul de utilizator

Puteti  comanda și achiziționa produse de pe acest website:

 • Cu crearea unui cont de utilizator, cont creat voluntar de catre dumneavoastra cu furnizarea unor date cu caracter personal;
 • Fara crearea unui cont utilizator, dar cu furnizarea unor date cu caracter personal in momentul plasarii comenzii;
 • Fara crearea unui cont de utilizator – creat de operatorul nostru în numele dumneavoastră, atunci când preferați să comandați produsele prin telefon; cu acordul dumneavoastră, operatorul vă va prelua și introduce datele cu caracter personal in momentul plasarii comenzii.

Vă rugăm să ne consultați Politica de Confidenţialitate pentru a afla ce date cu caracter personal putem colecta despre dumneavoastră, cum le folosim și cum vă obținem acordul.

Daca sunteti reprezentant al unei entități juridice este nevoie să ne furnizați şi câteva informații despre această entitate (în plus față de datele dumneavoastra):

 • Denumire și Sediu social;
 • Număr de înregistrare la Registrul Comerțului sau în Registrul Național ONG (după caz);
 • CUI sau CIF;
 • Banca şi Contul entităţii juridice.

Când comunicați cu noi în numele respectivei entități juridice pe care o reprezentaţi, implicit declaraţi în mod expres că aveţi autoritatea de a acţiona în numele acesteia; acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni si conditii va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.

Administrarea contului

Contul de utilizator este doar pentru uzul personal şi nu îl puteți transfera. Nu trebuie să autorizaţi sau să permiteţi oricărei alte persoane să îl folosească. Avem dreptul să vă suspendăm/închidem contul (inclusiv să ștergem informaţiile pe care le conține) oricând avem motive să credem că este folosit ilegal sau contrar acestor Termeni si Conditii.

Accesand  contul de utilizator, puteți să vă completați informațiile, să corectați eventuale erori ivite cu ocazia introducerii datelor, să schimbati sau să vă reamintiti parola.

Comanda dumneavoastră

Cum plasați comanda

Comanda dumneavoastră reprezintă intentia dumneavoastră de a cumpăra produse de la Onconect.ro. Puteți plasa o comandă de produse urmând procesul de comandă de pe website sau prin telefon.

Comanda prin intermediul website-ului presupune următorii pași:

 • Autentificarea în contul dumneavoastră de utilizator – in cazul in care aveti un cont creat;
 • Selectarea produselor și adăugarea lor în coșul de cumpărături;
 • Click pe butonul „Cos de cumparaturi” - unde apare o listă a cumpărăturilor dumneavoastră, prețul și costul livrării;
 • Click pe butonul „Trimite comanda” - unde vi se cere să alegeţi adresa de facturare si cea de livrare; tot aici vi se cere să alegeţi metoda de plată si metoda de livrare; in cazul in care aveti un cod de discount puteti sa il folositi.
 • Transmiterea comenzii către noi

Aici este necesar acordul dumneavoastra privind acceptarea Termenilor si conditiilor, precum si a Politicii de confidentialitate. Aveti optinea de a va abona la newsletter pentru a afla prin email de ultimele produse, promotii si reduceri.

Puteți plasa o comandă de produse și prin intermediul telefonului – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a vă deschide (în numele dumneavoastră) un cont de utilizator, inclusiv o adresă validă de e-mail prin intermediul căreia să se poată realiza acceptarea comenzii dumneavoastră și confirmarea ei.

Este important să vă asiguraţi că detaliile comenzii dumneavoastră sau orice alte informaţii pe care ni le oferiţi sunt corecte. Pe parcursul procesului de comandă, înainte de a plasa comanda, puteți verifica, modifica și corecta eventuale erori ce ar putea apărea, inclusiv să revizuiți lista produselor comandate - apăsând butonul „Înapoi” din browser-ul de Internet sau indicând modificările către operatorul nostru (în cazul comenzii prin telefon).

Ne rezervăm dreptul de a efectua verificări și de a vă solicita date suplimentare înainte de a vă accepta comanda.

Pentru motive justificate, Onconect.ro își rezervă dreptul de a va limita posibilitatea de a lansa Comenzi pe websiteite și/sau de a utiliza anumite modalități de plată și/sau de a șterge sau restricționa Contul acestuia, în cazul în care consideră că activitatile sau conduita dumneavoastra pe website ar putea prejudicia în vreun fel Onconect.ro sau website-ul. În oricare dintre aceste cazuri, ne puteti contacta pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate.

Prin accesarea website-ului, sunteti responsabil pentru toate operațiunile efectuate prin accesarea contului de utilizator și a parolei personale. Onconect.ro nu răspunde pentru greșelile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului și parolei dumenavoastra. Pentru evitarea oricărui dubiu, Onconect.ro  nu răspunde pentru securitatea și confidențialitatea contului și parolei dumenavoastra in acest context.

Confirmarea comenzii

După ce ați plasat o comandă pe website, vă vom trimite un e-mail de confirmare și de acceptare a comenzii. Confirmarea comenzii reprezinta contractul intre onconect.ro si dumneavoastra.

După ce ați plasat o comandă prin telefon, vă vom trimite pe numarul de telefon furnizat o confirmare cu un sumar al comenzii telefonice.

Contractul implică obligația dumneavoastră de a ne plăti produsele comandate. Este recomandat să păstrați e-mail-ul prin care vă acceptăm comanda și vă confirmăm încheierea contractului. Dacă nu încetează potrivit legii, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a tuturor produselor comandate.

Onorarea comenzii

Onorarea oricărei comenzi de către noi e condiționată de disponibilitatea produselor comandate. Dacă un produs comandat e momentan indisponibil, vă vom anunța de îndată, de preferat înainte de acceptarea comenzii; iar dacă ne comunicați că nu doriți să așteptați până devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a vă restitui integral orice sumă încasată deja, în termen de cel mult 3 zile calendaristice de când ne-ați comunicat decizia dumneavoastră (de retinut ca zilele de sambata si duminica sunt zile bancare nelucratoare).

Dreptul de a vă retrage din contract

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din Contractul de vânzare în termen de 14 zile de la data la care dumneavoastra, sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastra, intră în posesia fizică a produsului. În cazul în care ati comandat, prin aceeași comandă, mai multe produse care au fost livrate separat, termenul de 14 zile se va calcula de la data la care dumneavoastra, sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastra, intră în posesia fizică a ultimului produs. Dacă la sectiunea “Transport si Retururi” de pe site este prevăzut un termen mai îndelungat, se va aplica acel termen de retragere/returnare în cazul consumatorilor. 

Trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. În acest sens, fie puteți completa și transmite direct pe website-ul nostru formularul online pe care vi-l punem la dispoziție sau ne puteți trimite o informare prin poştă, fax la adresa sediului sau e-mail la adresa contact@onconect.ro - dar înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Returnarea Produselor se va realiza in decurs de cel mult 14 zile de la data la care dumneavoastra ati comunicat catre Onconect.ro decizia de retragere din contract. Returnarea realizată după expirarea termenului de 14 zile menționat anterior ne va da dreptul să refuzam primirea produselor returnate.

Toate produsele se vor returna în aceleași condiții în care acestea au fost primite de catre dumneavoastra (ambalate cu atentie, preferabil în ambalajul original), fără nici un fel de deteriorări, cu toate etichetele intacte, în aceeași cantitate. Produsele ce constituie un kit vor trebui returnate ca un kit. De retinut ca va pierdeti  dreptul de retragere și Onconect.ro isi rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care nu îndeplinesc condițiile anterior menționate.

Dumneavoastră sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care le-ați manipulat sau folosit (în alt mod decât pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor). În acest caz, vă vom putea rambursa suma pe care am încasat-o de la dumneavoastră și din care vom putea scădea contravaloarea diminuării produselor respective.

In conformitate cu prevederile art. 16 din OUG nr. 34/2014, nu vor putea fi returnate și Onconect.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea anumitor produse cum ar fi cele desigilate și/sau despachetate care, prin natura lor nu pot fi returnate  din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă sau daca sunt inseparabil amestecate cu altele sau sunt susceptibile de a se degrada ori expira rapid, inclusiv dar fără a se limita la produse cosmetice, creme, suplimente alimentare, parfumuri precum și orice alte produse de această natură.

Excepții privind dreptul de retur (nu se acceptă returul pentru aceste produse) sunt enumerate exemplificativ, însă nu ne limităm doar la acestea (conform art. 16 OUG 34/2014):

- pentru produsele pentru îngrijire personală, cosmetice, produse pentru igiena intimă și produsele pentru igienă dentară se acceptă returul doar dacă sunt sigilate.

- obiectele textile pot fi returnate doar dacă sunt sigilate și dacă etichetele acestora nu au fost îndepărtate

- produse care prezintă urme de folosire, modificări fizice sau intervenții neautorizate, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului).

Onconect.ro va suporta costul aferent returnării produselor catre noi (produse pe care le vom recupera printr-o modalitate la alegerea noastra). Totuşi, în cazul în care dumneavoastră preferati să ni le returnaţi prin altă metodă aleasă de dumneavoastră, veţi suporta costul direct privind returnarea acelor produse.

Când aveţi coletul pregătit, sunaţi-ne sau scrieţi-ne la adresa de email contact@onconect.ro, pentru a demara procesul de recuperare a produselor;

 • Vă vom suna sau vă vom trimite un e-mail cu detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului de la dumneavoastră. Vom furniza datele dumneavoastră de contact curierului, pentru a înlesni preluarea coletului.
 • Dacă alegeţi o altă metodă de returnare decat cea oferită de Onconect.ro, folosiţi servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstraţi dovada acesteia;
 • Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primiţi unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care vi le-am livrat noi voluntar alături de produsele comandate de dumneavoastră).

Anterior returnării, este necesar sa ne comunicati intenția de returnare a Produsului și datele contului bancar în care Onconect.ro va putea rambursa contravaloarea Produsului. Intenția de returnare a Produsului se va transmite în scris, prin oricare din următoarele variante, conform OUG34/2014 art.11. alin (1) lit. b:

- Ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur în scris, prin email, la adresa contact@onconect.ro sau prin poștă, sau curier.

- De asemenea puteti utiliza și fomularul de retur de pe site-ul onconect.ro

Onconect.ro va transmite fără întârziere, prin exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate, în maximum 2 zile lucratoare de la primirea produselor returnate sau 14 zile calendaristice de când ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract - cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile calendaristice :

- Onconect.ro să fi primit înapoi toate produsele pe care vi le-a livrat și pe care vreți să  le returnați (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate de dumneavoastră, cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar);

sau

- dumneavoastră să ne fi făcut dovada faptului că ni le-ați returnat pe toate.

În caz contrar, putem amâna rambursarea până când primim înapoi toate aceste produse sau până când ne faceți dovada că ni le-ați returnat (oricare data e mai apropiată) - cu excepția cazului când noi înșine (prin intermediul curierului nostru) vom recupera de la dumneavoastră produsele pe care intentionati să le returnați.

Dacă pentru produsul returnat s-a aplicat un discount, vi se va rambursa pretul efectiv plătit pentru produs, socotind discount-ul aplicat.

Prezentarea produselor pe website

Depunem toate eforturile pentru a prezenta cât mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile şi descrierile produselor pe website. Însă, înţelegeţi şi acceptaţi faptul că pot exista diferenţe minore între produsele reale şi modul în care acestea apar pe website. De exemplu, uneori, etichetarea si împachetarea produselor pe care le primiți pot diferi nesemnificativ de imaginile de pe website.

Preț şi Modalitatea de Plată

Preț

Prețul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil și alte taxe aferente (când este cazul) sunt cele afișate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteți comanda dumneavoastră. Periodic, acestea pot suferi schimbări; dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate.

Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar față de prețul produselor și sunt afișate pe website atunci când efectuaţi o comandă. Acestea depind de valoarea comenzii si metoda de livrare pentru care optați.

Depunem toate eforturile pentru ca prețul de pe website să fie corect și complet. Totuși, dacă am menţionat greşit preţul unui produs pe website, nu suntem obligaţi să vă furnizăm acel produs la preţul menţionat greșit - cu condiția să vă notificăm eroarea înainte de acceptarea comenzii dumneavoastră. Într-un asemenea caz, veți putea decide dacă doriţi sau nu să comandaţi produsul la preţul corect. Dacă nu doriţi, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 3 zile calendaristice de când ne-ați comunicat că nu doriți produsul la prețul corect.

Modalităţi de Plată

Plata o puteti face prin card bancar (procesatorul de plăți online este ING WebPay), ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plată, în contul bancar al Pharmconnect Services SRL pentru Onconect.ro: RO57INGB0000999914323584, deschis la ING Bank, Sucursala Brasov.

Dacă comandați în numele și pe seama unei entități juridice: ne rezervăm dreptul să condiţionăm livrarea produselor de primirea de către Onconect.ro a preţului în avans, integral, sau un procent în avans, de 25%. Entitatea va putea face plata prin transfer bancar/ordin de plată în contul bancar al Onconect.ro: RO57INGB0000999914323584, deschis la ING Bank, Sucursala Brasov.

În cazul în care orice sumă care ne este datorată nu este plătită sau o dată plătită, ne este diminuată în mod nejustificat, ne rezervăm dreptul de a inceta contractul încheiat cu dumneavoastră, printr-o simplă notificare, pe care putem să v-o transmitem și prin e-mail.

Tranzacțiile pe website-ul nostru se efectuează doar in lei.

Dacă alegeţi să plătiţi prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastră să perceapă comisioane suplimentare, în funcţie de contractul dumneavoastră cu banca emitentă a cardului. Eventualele comisioane adiţionale percepute de către banca emitentă a cardului nu sunt vizibile în momentul tranzacţiei efectuate la noi pe website pentru că nu ţin de noi sau de partenerul nostru prin intermediul căruia se procesează plăţile efectuate cu cardul bancar.

Onconect.ro nu stochează detalii referitoare la cardul tău şi la plățile pe care le faceţi online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de ING WebPay (firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților). Vă indrumam să citiți mai multe privind acest aspect în Politica de Confidenţialitate.

Livrare

Livrarea produselor comandate se face prin curier doar pe teritoriul Romaniei, astfel și în următoarele termene estimate:

 • În 24-48 de ore – pentru comenzile plasate până la ora 13:00, de luni până joi. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi livrate in maxim 48 de ore;
 • Luni – pentru comenzile plasate de joi, după ora 13:00 pană vineri ora 13:00;
 • Marți – pentru comenzile plasate de vineri, după ora 13:00 până duminică inclusiv.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii. Va indrumam sa verificati cu atentie adresa de livrare, inclusive codul postal, astfel incat sa nu existe intarzieri cauzate de introducerea eronata a datelor de livrare.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei, cu TVA inclus.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original al producatorului.

Dacă primiţi o notificare privind o livrare nereuşită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dumeavoastră să folosiţi datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării - dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe ce nu ţin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

Riscuri şi Drept de proprietate

Deveniţi proprietarul produselor comandate numai după efectuarea integrală a plății preţului (inclusiv a costurilor de livrare). Până la acel moment, se consideră că păstraţi produsele în custodie pentru noi.

Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor vă este transferat în momentul în care produsele vă sunt livrate - dumeavoastră, sau unei persoane desemnate de către dumneavoastră (alta decât curierul).

Conţinut postat de dumeavoastră

În mod obișnuit, aveți posibilitatea să scrieți comentarii la produsele de pe website și la articolele de pe blog-ul asociat website-ului, inclusiv să folosiți trimiteri (share) și aprecieri (like) prin intermediul rețelelor de socializare.

Dar, in orice moment încărcati conţinut pe website, trebuie să vă asiguraţi că acel conținut este corect, nu induce în eroare, nu încalcă dispozițiile legale și/sau drepturile unor terți. De asemenea, conținutul dumeavoastră nu poate fi defăimător, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, ameninţător, hărţuitor, neadecvat și nu poate încălca confidenţialitatea sau intimitatea altei persoane.

Ne rezervăm dreptul să suspendăm, să modificăm sau să ștergem orice conţinut - fără notificare - dacă acesta reprezintă obiectul unei plângeri, dacă a fost comisă o faptă penală,  dacă avem motive să credem că încalcă Termenii si conditiile, dacă astfel de măsuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau dacă ni se solicită prin lege sau de către o autoritate competentă. În acest caz, nu trebuie să încercaţi să republicaţi sau să retrimiteţi conținutul respectiv.

Promoții si Reduceri

Putem organiza promoții la unele produse sau putem oferi reduceri de preț sau transport gratuit pentru comenzi ce depășesc o anumită sumă stabilită de noi. La momentul respectiv, acestea vor fi vizibile in site si/sau in descrierea produselor care fac obiectul acetor promotii si reduceri.

Dezabonare newsletter

In momentul plasarii comenzii sau crearii unui cont de utilizator, aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de newslettere și/sau Comunicari Comerciale din partea Onconect.ro, transmise prin poșta electronică (e-mail), SMS și/sau apel telefonic.

 Acordul exprimat prin bifarea opțiunii de acord pe website va reprezenta consimțământul expres și neechivoc al dumneavoastra cu privire la primirea de Newslettere și/sau Comunicari Comerciale din partea Onconect.ro.

Puteti renunța în orice moment la primirea de newslettere și/sau Comunicari Comerciale, prin oricare din următoarele modalități:

 • accesarea link-ului de dezabonare, special destinat de la finalul newsletter-ului și/sau Comunicari Comerciale primite;
 • folosirea opțiunilor disponibile în Contul de Client pentru modificarea acceptului de a primi newslettere și/sau Comunicari Comerciale;
 • contactati Onconect.ro, utilizând instrumentele dinsponibile pe website în secțiunea Contact, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.

Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau Comunicari nu implică renunțarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii. În cel mult 48 de ore, vom elimina adresa dumeavoastră de e-mail din lista de e-mail marketing Onconect.ro.

Garantii si Răspunderea noastră

Conformitatea produselor

Cand la livrare un produs nu corespunde comenzii dumeavoastră (acceptată și confirmată de noi potrivit acestor Termeni si Conditii), ne puteți cere ca - la alegerea noastră – să îl reparăm sau să îl înlocuim fără vreo plată din partea dumeavoastră, în 15 zile calendaristice de când ne-ați informat (dacă repararea sau înlocuirea se aplică acelui tip de produs și e posibilă) sau să vă restituim preţul plătit (cu condiţia să ne returnaţi produsul pe cheltuiala noastră - când vă solicităm acest lucru).

Toate produsele comercializate de Onconect.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare (OUG 140/2021 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora) și se bazează pe obținerea, de către Onconect.ro prin Pharmconnect Services, a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate și/sau de conformitate, direct de la producător și/sau distribuitorii autorizați ai producătorului. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Fiecare produs are termenul de valabilitate sau lotul de fabricatie inscripționat pe etichetă.

În general, produsele sunt însoţite de o garanţie legală de 2 ani de la data la care vi le livrăm. Fac excepție produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

Garanția oferită nu vă afectează celelalte drepturi stabilite de legislația aplicabilă.

Aveti obligatia să verificaţi toate produsele imediat ce le-aţi primit şi, în termen de 3 zile lucrătoare de la livrare, să ne informați în scris privind orice neconformitate a produselor. Dacă nu primim o asemenea informare din partea dumeavoastră în termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dumeavoastră și nu veți mai putea invoca neconformități ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiențe, etc.).

Pentru orice întrebări legate de garanţie, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail contact@onconect.ro sau prin intemediul paginii de contact a website-ului Onconect.ro.

Răspunderea noastră

Răspunderea Onconect.ro față de dumeavoastră (consumator sau nu), în legătură cu acești Termeni si Conditii și cu Politica de Confidenţialitate nu va putea depăși suma pe care ați plătit-o pentru produsele comandate, în măsura permisă de lege.

Răspunderea noastră nu poate fi angajată dacă:

 • Folosiţi respectivul produs în continuare după ce ne-aţi informat asupra neconformității sale;
 • Nu aţi plătit întregul preţ pentru produs, în termenul de plată;
 • Aţi modificat produsul fără acordul nostru prealabil și în scris.

Ne veţi despăgubi pentru orice prejudiciu rezultat în urma încălcării de către dumeavoastră a acestor Termeni si Conditii.

Suplimentar, dacă nu sunteți consumator: nu vom răspunde față de dumeavoastră pentru:

 • Pierderi economice (de exemplu, pierderi de venit, profit, afaceri) sau afectarea reputației;
 • Prejudicii imprevizibile sau indirecte;
 • În alte cazuri prevăzute de lege.

Alte informații utile

Folosirea în orice mod, fără acordul nostru scris și prealabil, a oricăror elemente de pe Onconect.ro (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, mărci, software, etc.), va atrage consecințele prevăzute de legislația aplicabilă.

Avem dreptul să suspendăm website-ul pentru reparaţii, mentenanţă, îmbunătățire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fără o notificare şi fără angajarea răspunderii.

Nu ne asumăm răspunderea pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea cu întârziere a vreunei dintre obligaţiile noastre față de dumeavoastră, dacă aceasta este cauzată de circumstanţe ce nu țin de controlul nostru (inclusiv disfuncționalități ale sistemelor de telecomunicație ale terţilor).

Putem oferi legături către alte site-uri web care vă pot interesa,  dar fara responsabilitatea pentru conținutul lor sau pentru produsele pe care le oferă. Le folosiţi pe risc propriu şi vă încurajăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile şi politicile lor de confidențialitate.

Orice neînțelegere ce poate interveni între noi și dumeavoastră privind acești Termeni si Conditii ne dorim sa poata fi rezolvata amiabil. Dar dacă nu putem ajunge la o rezolvare amiabilă, litigiul va fi soluționat de instanța competentă din Brasov.

Drepturi de autor

Onconect.ro, prin Pharmconnect Services SRL, deţine drepturile de autor şi/sau de folosinţă asupra întregului conţinut (foto, text, video) prezentat pe site.

În cazul în care doriţi să raportaţi o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne scrieţi la contact@onconect.ro.

Reclamații

Dacă aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugăm să ne contactați. Intenționăm să soluționăm intern o eventuală reclamație în termen de 10 zile (cu excepția cazului în care legea ne impune un alt termen), urmând să vă informăm cu privire la decizia luată.

În cazul în care o problemă legată de o comandă pare a nu putea fi soluţionată de persoana cu care discutaţi din departamentul de relaţii cu clienţii, va rugăm să luaţi legătura, pentru o conciliere directă gratuită, cu Ioana Simpetrean, Director de vanzari Onconect.ro, pe adresa ioana.simpetrean@pharmconnect.ro şi vei fi contactat(ă) în maxim 24 de ore de către aceasta.

Daca sunteți consumator, aveți și dreptul să contactați Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, când considerați că vi s-au încalcat drepturile.

Acordul dumneavoastră

Ați luat cunoștință şi recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați acești Termeni si Conditii, în special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecințele retragerii din contractul cu noi, răspunderea noastră şi rezolvarea litigiilor și a reclamațiilor.

Data ultimei actualizări: 7 Martie 2023