Pe această pagină veți găsi întreaga noastră selecție de bonete pentru noapte

Selecția oferă turbane frumoase, din materiale confortabile, care îți țin cald toată noaptea. Bonetele sunt evident pentru tine, care suferi de căderea nedorită a părului. Căderea părului se poate întâmpla din mai multe motive. In cazul unor femei are legătură cu menopauza, în timp ce pentru altele poate apărea dupa radioterapie sau chimioterapie.

O boneta de noapte poate fi folosită și de tine, care vrei să-ți protejezi părul noaptea și nu-ți place să dormi cu el liber. Când dormi cu o boneta de noapte, îți protejezi părul de uzură și rupere din cauza pernei. În plus, eviți „deteriorarile” enervante la nivelul firelor de păr de la dormitul cu elastic, dacă obișnuiești să-l pui noaptea.

Vă dorim un somn bun și confortabil și suntem siguri că bonetele noastre confortabile de noapte vă pot ajuta. Vezi selecția de mai jos și alege exact boneta de noapte care ți se potrivește.

Chandra boneta de noapte, Vascoza din bambus, Warm brown Bonete de noapte
Turbanul pentru noapte Chandra este inspirat pentru a ajuta femeile ce sufera de caderea parului sa se simta atractive si feminine. Materialul permite ca scalpul sa respire, sa absoarba...
136,00 RON
BB Bea, Boneta de noapte, Dusty Brown, Lana/Poliester Turbane Body Balance
Turbanul BB Bea cu tehnologie 37.5 este un nou plus la categoria Bonete de noapte Christine Headwear. Turbanul BB Bea multifuncțional este alegerea perfectă atât pentru nopți, cât și pentru...
164,00 RON