Machiaj al ochilor sensibili sau alergici, de la clasic la elegant

Problemele tale de la nivelul ochilor deja te doboară și nu te mai machiezi de teamă să nu înrăutățești lucrurile. Este timpul să alungăm concepțiile greșite. 

Gasesti in selectia noastra de produse tot ceea ce e necesar pentru machiajul ochilor. Chiar daca ai ochii sensibili si alergici sau porti lentile de contact, toleranta inalta a produselor le face perfect potrivite.

Produsul esential: Rimel

Pentru un machiaj luminos, ochii bine evidentiati rămân la bază. Și dacă ar trebui să porți un singur produs, acesta ar fi bineînțeles rimel. Oricare ar fi programul tău, un rimel waterproof este ideal pentru că va rezista la provocarile zilei și va rămâne fixat, fără surprize neplăcute.

Pentru a vă evidenția ochii, un fard de ochi și o linie de creion de ochi sunt ideale. Pentru o ținută de toată ziua indiferent de condiții, preferați-le rezistente la apa. Pentru fardul de pleoape, varianta de creion jumbo este perfecta pentru ca este ultra usor de aplicat cu o fixare ireprosabila fara adunare in cute chiar si atunci cand este cald, si un finisaj irizat discret pentru a aduce o nota de stralucire ochilor tai. 

Pentru a vă evidenția aspectul, o linie de eyeliner va fi perfectă. De ce să nu îndrăznești să fii fantezista cu un eyeliner rezistent la apă turcoaz sau chiar albastru pentru un look de sirenă?

Tine minte, machiajul și ochii sensibili sau alergici se pot impaca foarte bine. Este doar o chestiune de a ști să-ți alegi machiajul.

Creion intens, rezistent la apa, pentru conturul ochilor, 1.3g, Eye Care Cosmetics Machiaj pentru ochi
Acest creion scoate in evidenta aspectul ochilor si le confera o intensitate de neegalat. Formula rezistenta la apa pentru o fixare de lunga durata. O formulă ultra-cremoasă care alunecă pe...
56,50 RON
Creion de inalta toleranta pentru conturul ochilor, 1.1g, Eye Care Cosmetics Machiaj pentru ochi
Acest creion pentru conturul ochilor vă subliniază ochii cu o linie precisă și intensifica privirea cu culori intense și pigmentate. Este usor de aplicat datorita texturii sale moale ,...
41,16 RON 50,20 RON valabil pana la 10 oct.
Liner pentru sprancene rezistent la apa pentru ochi sensibili, 1.2g, Eye Care Cosmetics Machiaj pentru ochi
Acest liner pentru sprancene rezistent la apa si care dureaza este ideal pentru redefinirea si umplerea sprancenelor . Acest creion redă culoarea și forma sprâncenelor rare . Textura sa unică...
66,17 RON 80,70 RON valabil pana la 10 oct.
Fard de pleoape rezistent la apa, 3.25g, Eye Care Cosmetics Machiaj pentru ochi
Acest fard de pleoape este disponibil în nuanțe mate sau irizate . Vârful său moale de creion îl face foarte ușor și confortabil de aplicat . Aplicați o linie din acest fard de pleoape...
63,30 RON