MÊME este primul brand de dermato-cosmetice dedicat în totalitate femeilor afectate de cancer.

Un brand expert, cu adevărat pozitiv și feminin. 

Colecția MÊME este plină de hidratare, confort și catifelare pentru pielea uscata si sensibila, unghiile, mâinile, picioarele și scalpul care au fost deteriorate de tratamentele pentru cancer. Produse concepute doar pentru dvs. pentru a preveni și a limita efectele secundare pe care tratamentul le poate avea asupra pielii ... și vă ajută să continuați să vă simțiți bine și să vă simțiți feminina!

Produsele MEME Cosmetics sunt concepute special pentru pielea extrem de sensibilă. Deci, când vine vorba de formula lor, angajamentul este stabilirea celor mai înalte standarde de calitate.

100% Fabricat în Franța - Prioritatea Meme Cosmetics  este dezvoltarea atât de produse sigure, cât și de înaltă calitate. Deoarece oferirea de produse care combină toleranța maximă și eficiența vizată este foarte importantă, MEME Cosmetics asigură inofensivitatea lor prin efectuarea de teste și studii clinice pe pacienți cu piele sensibilă sau atopică și / sau care urmează tratamente oncologice.

Deoarece produsele sunt dedicate pentru pielea extrem de sensibilă și, pentru a reduce cât mai mult posibil riscul reacțiilor adverse, MEME Cosmetics face chiar mai mult decat cer reglementările europene actuale. Ca măsură de precauție, sunt înlocuite - ori de câte ori este posibil - anumite ingrediente (sau grupuri de ingrediente) potențial periculoase, suspectate de a fi cancerigene sau mai susceptibile de a provoca perturbări endocrine. Meritați să folosiți produse sigure mai mult decât oricine altcineva. De aceea MEME Cosmetics a ales să selecteze cele mai sigure ingrediente posibile, care s-au dovedit a fi inofensive și eficiente printr-o expertiză toxicologică riguroasă. MEME Cosmetics se straduieste întotdeauna să foloseasca ingrediente active de origine naturală pentru a vă respecta pielea.

Concentrarea este pe dezvoltarea celor mai naturale formule posibile. Cu toate acestea, atunci când este necesar, se pot folosi câteva ingrediente sintetice pentru a atinge echilibrul corect între toleranță, siguranță, eficiență și percepție senzorială.

Îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea unghiilor, îngrijirea mâinilor și a picioarelor ... Descoperiți produsele noastre special concepute pentru a calma zonele specifice din corpul dvs. care pot fi afectate de efectele secundare ale chimioterapiei, radioterapiilor, terapiilor specifice și terapiilor hormonale.