Poti alege turbane ca o soluție alternativă la peruci atunci cand suferi de alopecie, permițandu-ți să rămâi feminină și elegantă in cazul în care părul tău a devenit rar si subțire sau pe întreaga durată a chimioterapiei.

Colectii turbane de dama

Designul modern al turbanelor se concentrează pe versatilitate, tendințe și modalităti de fixare.

Plăcute, confortabile si moi la purtat, turbanele Christine Headwear pentru femei sunt perfecte in cazul unui scalp fără păr sau cu păr subțire și rar. Fabricate din țesături extrem de moi si respirabile, cum ar fi bumbac sau bambus, turbanele pot fi purtate tot timpul anului. Christine Headwear, prin brand-urile sale Christine, Viva si Boho, prezinta anual doua colecții de turbane pentru femei, Primăvara/Vară și Toamnă/Iarnă.

Se adaugă turbane de dama din Colecția Sun cu protectie solară UPF50+, turbanele potrivite pentru înot sau plajă și turbanele pentru noapte sau pentru o zi liniștită in interior.

Toate turbanele pentru femei din brandul Christine Headwear sunt adaptate pentru a oferi volum si plinătate unui cap lipsit de păr sau cu păr rar și subțire, pentru a crea o ținută sigură și confortabilă și o siluetă grațioasă. Turbanele de dama au marime europeană universală, 54-58cm, reglabile, realizate fără cusături iritante, acestea fiind ascunse sub o căptușeală de bambus moale.

Turbane chimioterapie pentru femei

Christine Headwear este un brand înregistrat CE, astfel încat femeile care au nevoie de turbane oncologice pentru acoperirea capului pot fi sigure că produsele respectă standardele de sănătate, siguranță și mediu. Astfel, și țesăturile din care sunt fabricate turbanele pentru chimioterapie sunt delicate și moi, iar întreținerea trebuie făcută cu atenție.

Poți încerca în acest timp si THYMUSKIN FORTE, sistem dermatologic Șampon si Ser, dedicat pentru creșterea si regenerarea părului în cazurile de cadere masivă a parului, așa cum se întamplă în chimioterapie.

Ține minte, căderea părului este doar temporară și nu ar trebui sa-ți distrugă viața. Joacă-te cu turbane de diferite culori, țesături și lungimi pentru a ramane la modă.

Alege dintre turbanele de dama pe cel potrivit stilului personal si garderobei si trasforma-l in favoritul tau.

Amia turban, Caramel Graphics, Vascoza din bambus Colectia Primavara/Vara
Amia este turbanul nou intrat in colectia Caretech Bamboo, foarte usor de aranjat si uimitor de versatil! Modelul Amia este gata de montat, dar cu toate acestea este foarte versatil. Cu o...
166,40 RON 208,00 RON valabil pana la 31 mai
Lotus turban, Caramel Graphics, Vascoza din bambus Colectia Primavara/Vara
Clasic si elegant, Lotus este turbanul potrivit oricărei grupe de vârstă și stil de viață. Cu acest print fantastic veți obține un design unic: cercuri și pătrate formează designul în acest...
166,40 RON 208,00 RON valabil pana la 31 mai
Shanti turban, Caramel Graphics, Vascoza din bambus Colectia Primavara/Vara
Turbanul Shanti din vascoza de bambus este potrivit oricarui stil de viata sau grupa de varsta. Este un turban modern si elegant, o alegere frumoasă, cu straturi plisate gata formate, care nu...
166,40 RON 208,00 RON valabil pana la 31 mai
Shakti turban, Caramel Graphics, Vascoza din bambus Colectia Primavara/Vara
Shakti, turbanul din vascoza de bambus Caretech Bamboo, este o alegere excelenta pentru protejarea scalpului dupa chimioterapie sau in cazul unui par subtire si rar. Cu acest print fantastic veți...
209,00 RON