Alege un sampon contra caderii parului cu actiune completa

Samponul anticadere ideal este cel cu actiune completa, respectiv rol anticadere si de regenerare a firului de par, asa cum sunt sampoanele Thymuskin.

Avantajul acestora este ca fac parte dintr-un sistem complet, sistemul dermatologic THYMUSKIN. In acest sistem, samponul se asociaza cu serul THYMUSKIN pentru o actiune completa contra caderii parului si regeneranta. Eficienta este dovedita clinic atat pentru femei, cat si pentru barbati, fara efecte secundare. Rezultatul este un par mai des, mai rezistent si sanatos. 

Sampoanele THYMUSKIN sunt structurate in 3 linii de produse cu concentratii diferite, functie de nivelul de cadere al parului. 

Samponul anticadere se recomanda sa fie adaptat nevoilor tale particulare, respectiv sa tina seama de nivelul de pierdere a firelor de par si de conditia scalpului.

Sampon pentru regenerarea parului si actiune anticadere:

  • Thymuskin Classic - sampon anticadere pentru ingrijirea generala si prevenirea caderii parului, eficient in alopecia androgenetica, ideal in cazul unui fir subtire si deteriorat.
  • Thymuskin Med  - sampon impotriva caderii moderata si masiva, alopecia difuza si areata, cu actiune importanta de regenerare a noi fire de par
  • Thymuskin Forte - sampon pentru caderea masiva a parului, alopecia dupa tratamente medicamentoase; sustine intens regenerarea parului

Actiunea completa a samponului impotriva caderii parului THYMUSKIN se manifesta prin intermediul complexului patentat de peptide timice, GKL-02, complex care imita extractul natural de timus. 

  1. Prelungirea fazei de crestere a firului de par prin protejarea împotriva DHT (dihidrotestosteronului) si a enzimelor
  2. Activarea keratinocitelor din matricea firului de par
  3. Stimularea cresterii parului de către diverse peptide timice

Thymuskin este eficient in cazurile de cadere fiziologica (nu patologica) a parului, iar actiunea de regenerare depinde de viabilitatea radacinii, respectiv foliculii pilosi sa nu fie complet atrofiati (pierderea parului de max. 3 ani)

Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse pentru parul si scalpul tau.

Gasesti si Samponul Regenerator pentru Scalp, indicat in caz de matreata si ca suport in dermatita seboreica si scalp iritat. 

Sampon antimatreata si regenerator pentru scalp, THYMUSKIN, 200ml ANTIMATREATA, MANCARIME SCALP
THYMUSKIN Sampon antimatreata regenerator pentru scalp s-a dovedit eficient cu adevarat impotriva matretii si a mancarimii scalpului. Calmeaza scalpul iritat, fiind tratament suport in dermatita...
157,50 RON