Solutii Ingrijire Corp in Chimioterapie

Tratamentul de chimioterapie afecteaza dramatic calitatea vietii pacientilor si poate lasa in urma lui efecte secundare la nivelul tuturor organelor si sistemelor, unele dintre acestea greu de suportat de catre pacienti.


Pielea uscata este un efect secundar foarte frecvent in terapia cancerului. Uscaciunea cauzeaza adesea mancarime, senzatia de constrictie si disconfort general la nivelul pielii. Prin urmare, ar trebui sa utilizati produse de ingrijire care hidrateaza si reconstruiesc simultan textura pielii pentru a o face mai groasa, mai puternica, mai robusta și mai rezistenta. Atunci cand pielea dumneavoastră este iritata si apare mancarimea, puteti utiliza creme cu un efect calmant si de racire.

Tenul tău poate deveni puțin cenușiu și obosit in urma tratamentelor împotriva canceruluI. slăbit și uscat, arătând obosit, imperfecțiunile ...

Descoperiți produsele noastre realizate în principal cu ingrediente de origine naturală. Aceste ingrediente sunt recunoscute pentru standardele lor ridicate de siguranță. precum si pentru eficienta in a menține pielea hidratată, moale și tenul proaspăt și odihnit indiferent prin ce situatii s-ar putea să treci!

Este importanta si îngrijirea eficientă a mâinilor și picioarelor pentru a repara și hidrata profund mâinile și picioarele uscate și sensibile, alterate de medicamentele împotriva cancerului. Tine cont ca efecte dupa chimioterapie pot aparea la nivelul pielii chiar la intervale lungi de timp dupa incheierea tratamentului. Îngrijire liniștitoare și răcoritoare pentru un moment adevărat de catifelare, doar pentru tine!

Tratamentele împotriva cancerului, cum ar fi chimioterapia sau terapiile specifice, pot avea reactii adverse deosebit de intense asupra unghiilor. Unghiile fragile, deteriorate, fragile, slabe sau chiar striate pot provoca multă durere și necesită un protocol de tratament specific. 

Acesta este motivul pentru care avem o gamă completă de produse dedicate îngrijirii unghiilor, pentru a proteja, repara și fortifica unghiile. Inclusiv oja îmbogățită cu siliciu pentru a vă proteja unghiile de razele UV și a le hrăni, Soluția fortifiantă pentru unghii cu o concentrație ridicată de siliciu, Solutia de îngrijire a unghiilor și cuticulelor cu ulei de ricin și Dizolvantul pentru lac de unghii 100% natural ... 

Totul este aici pentru a vă ajuta să vă îngrijiți unghiile așa cum merită folosind produse lipsite de orice ingrediente toxice sau asociate cu dezechilibrul hormonal. 

Pe langa efectele la nivelul pielii, medicamentele citostatice pot provoca alterari specifice si la nivelul mucoasei orale si vaginale, pot cauza caderea parului si fragilizarea scalpului.

Gasesti in site toate produsele care pot combate si tine sub control efectele secundare ale chimioterapiei, astfel incat sa treci cu bine peste aceasta etapa.

Meme Cosmetics, Serum maini & picioare, 50ml
Meme Cosmetics, Creion pentru ochi si sprancene 2-in-1
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Nude, 10ml 5%
Meme Cosmetics, Manusi hidratante, sindrom mana-picior, piele uscata
Meme Cosmetics, Sosete hidratante, sindrom mana-picior, piele uscata
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Burgundy, 10ml 5%
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Roz, 10ml 5%
Rezultate de la 1 la 24 din 84