Solutii Ingrijire Corp in Chimioterapie

Tratamentul de chimioterapie, hormono sau imunoterapie afecteaza dramatic calitatea vietii pacientilor si poate lasa in urma lui efecte secundare la nivelul tuturor organelor si sistemelor, unele dintre acestea greu de suportat de catre pacienti.

Pielea uscata este un efect secundar foarte frecvent in terapia cancerului. Uscaciunea cauzeaza adesea mancarime, senzatia de constrictie si disconfort general la nivelul pielii. Prin urmare, ar trebui sa utilizati produse de ingrijire care hidrateaza si reconstruiesc simultan textura pielii pentru a o face mai groasa, mai puternica, mai robusta și mai rezistenta. Atunci cand pielea este iritata si apare mancarimea, puteti utiliza creme cu un efect calmant si de racire.

Tenul tău poate deveni puțin cenușiu și obosit in urma tratamentelor împotriva canceruluI. slăbit și uscat, arătând obosit, iar imperfecțiunile ... Descopera produsele noastre realizate în principal cu ingrediente de origine naturală. Aceste ingrediente sunt recunoscute pentru standardele lor ridicate de siguranță. precum si pentru eficienta in a menține pielea hidratată, moale și tenul proaspăt și odihnit indiferent prin ce situatii s-ar putea să treci!

Este importanta si îngrijirea eficientă a mâinilor și picioarelor pentru a repara și hidrata profund mâinile și picioarele uscate și sensibile, alterate de medicamentele împotriva cancerului. Tine cont ca efecte dupa chimioterapie pot aparea la nivelul pielii chiar la intervale lungi de timp dupa incheierea tratamentului. Îngrijire calmanta și răcoritoare pentru un moment adevărat de catifelare, doar pentru tine!

Tratamentele împotriva cancerului, cum ar fi chimioterapia sau terapiile specifice, pot avea reactii adverse deosebit de intense asupra unghiilor. Unghiile fragile, deteriorate, slabite sau chiar striate si cu creste pot provoca multă durere și necesită un protocol de tratament specific. 

Acesta este motivul pentru care avem o gamă completă de produse dedicate îngrijirii unghiilor, pentru a proteja, repara și fortifia unghiile. Inclusiv oja îmbogățită cu siliciu pentru a hrani si a vă proteja unghiile de razele UV, Soluția fortifiantă pentru unghii cu o concentrație ridicată de siliciu, Solutia de îngrijire a unghiilor și cuticulelor cu ulei de ricin și Dizolvantul pentru lac de unghii 100% natural ... 

Totul este aici pentru a vă ajuta să vă îngrijiți unghiile așa cum merită folosind produse lipsite de orice ingrediente toxice sau asociate cu dezechilibrul hormonal. 

Pe langa efectele la nivelul pielii, medicamentele citostatice pot provoca alterari specifice si la nivelul mucoasei orale si vaginale, pot cauza caderea parului si fragilizarea scalpului.

Fiecare persoană reacționează diferit și în modul său unic la tratamentul cancerului. Așadar, puteți găsi cu ușurință produsele de care aveți nevoie și le puteți căuta in cadrul categoriilor din site.

Aveți nevoie să vă hidratați, să vă reparați, să vă întăriți unghiile, să vă calmați mâncărimea și iritarea pielii, să obțineți un ten strălucitor sănătos sau chiar să vă calmati sindromul mână-picior? Puteți găsi cu ușurință produsele care se potrivesc nevoilor dumneavoastră!

Trece cu bine peste aceasta etapa cu produse care pot combate si tine sub control efectele secundare ale chimioterapiei.

Meme Cosmetics, Serum maini & picioare, 50ml
Meme Cosmetics, Tratament Serum Booster pentru gene si sprancene, 6ml NOU
Meme Cosmetics, Kit ingrijire ten, 50ml 6%
Meme Cosmetics, Kit ingrijire ten, 50ml Produse Ingrijire Ten
209,00 RON
196,00 RON
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Nude, 10ml
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Roz, 10ml
Meme Cosmetics, BB Cream, Crema hidratanta nuantatoare, nuanta medie, 30ml
Rezultate de la 1 la 24 din 88