Pe această pagină veți găsi turbanele pentru soare pentru femei, care sunt special concepute pentru protecția solară.

Nu există nimic ca o zi fierbinte de vară în care soarele strălucește. Mai ales dacă există un pic de umbră, astfel încât capul și fața să se poată calma de razele soarelui. Dacă nu, nu dispera. Cu accesoriile noastre pentru protecție solară, vă puteți proteja întotdeauna capul de razele UV. 

IN SOARE

Un scalp cu par puțin sau deloc este foarte vulnerabil la razele periculoase ale soarelui. Dacă sunteți supus unui tratament medical din cauza unei boli critice, pielea dvs. este foarte delicată și trebuie să fiți foarte atenți. Cu toate acestea, lumina soarelui și vitamina D primita cu ajutorul soarelui, sunt de asemenea importante pentru sănătatea noastră. Pălăria optimă oferă protecție solară, lăsând în același timp aer și lumină pe piele.

SPF 50+

Christine Headwear a dezvoltat o linie specială de soare cu produse care oferă protecție solară absolută de peste 50 de ani, cu un SPF ridicat. Toate produsele din colecția Sun sunt confecționate din materiale ce permit pielii să respire la soare, dar in acelasi timp sa fie foarte confortabile de purtat. Toate modelele au margini largi pentru a proteja ochii și a proteja pielea sensibilă a feței. 

Dacă mergeți să înotați pe vreme însorită, vă recomandăm să purtați un turban de înot ca protecție solară, astfel încât scalpul sensibil să fie complet acoperit și protejat în timp ce vă aflați în apă.

ARPANSA

Linia Christine Headwear Sun este testată și certificată continuu în conformitate cu standardul australian înalt, Arpansa: AS / NZS 4399: 2017.

Etichetele Arpansa UPF ofera consumatorilor incredere ca produsul pe care il cumpara le va oferi protectie solara efectivă. Daca o eticheta de imbracaminte poarta aceasta marca comerciala, inseamna ca s-a efectuat testarea de laborator, iar Arpansa este convinsa ca materialele utilizate pentru realizarea produsul respectiv vor asigura protectia solară indicata pe eticheta de rating.

*. În general, vă recomandăm să luați măsuri de precauție suplimentare între orele 12.00 și 15.00 atunci când razele solare sunt mai puternice și să folosiți produse pentru protecție solară atunci când vă bucurați de soare.

Briana turban, Lavender - colectia Sun, Bumbac Caretech Supima Colectia turbane de soare
Nuanta lavandei a turbanul Briana se potriveste perfect cu orice tinuta de vara si completeaza linia de produse de protectie solara. Turbanul este usor de purtat si nu necesita aproape nici un...
190,00 RON