Alopecia difuza

Alopecia difuza este forma de alopecie care se refera la caderea parului la nivelul intregului scalp. 


În mod natural, căderea difuză a părului dispare adesea odată ce cauza este eliminată - dar cauza este adesea necunoscută și, prin urmare, căderea părului persistă mulți ani.


Există diferite motive cunoscute pentru trecerea prematură de la faza de creștere (faza anagena) la faza de cădere a părului (faza telogenă):

  • Infecții cu febra ridicata
  • Deficiențe de proteine, fier sau vitamine
  • Dezechilibre hormonale, in cazul femeilor (sarcină / naștere, menopauză)
  • Boli hepatice
  • Operații severe

Stresul, un volum de muncă agitat și ridicat și presiunea psihologică sunt, de asemenea, unele dintre cauzele din ce în ce mai frecvente.Eficienta Thymuskin Med


Evolutie alopecia difuza

Progresie tipica

În caz de cădere persistentă severă a părului, poate apărea subțierea progresivă a părului.
Îngrijire cu THYMUSKIN®

Complexul de ingrediente active prezente in Thymuskin este o reproducere integrată a extractului natural de timus - o structură peptidică modelată dupa natură.
 

GKL-02, complexul de peptide timice conținut în Thymuskin, inhibă diferite enzime responsabile pentru căderea părului. Eficacitatea biologică a Thymuskin este deosebit de evidentă prin activarea celulelor părului (keratinocitele), care influențează decisiv creșterea fiziologică a părului. Formarea părului este stimulată și faza de creștere extinsă. Acest lucru stimulează creșterea părului într-un mod durabil.


Linia Thymuskin MedTHYMUSKIN® MED


 

În cazul căderii difuze a părului, vă recomandăm să folosiți șamponul si serul-gel Thymuskin Med pentru cel puțin 3-6 luni.

Thymuskin Med Ser, sub forma de gel, este conceput special pentru îngrijirea căderilor moderate si severe a firelor de păr, precum și pentru scalpul sensibil sau uscat.

Vezi detalii si Linia de produseLinia Thymuskin Classic

THYMUSKIN® CLASSIC


 

Șamponul și Serul Thymuskin Classic este de asemenea aplicabil pentru îngrijirea universală a tuturor tipurilor de cădere a părului și pentru reactivarea creșterii părului.

Vezi detalii si Linia de produse
Linia Thymuskin ForteTHYMUSKIN® FORTE


 

În cazul căderilor masive ale părului, vă recomandăm să folosiți combinația de șampon și ser Thymuskin Forte. Este linia de produse cu cea mai mare concentratie de ingredient activ.

Vezi detalii si Linia de produse


Procesele de regenerare a parului necesită timp, iar efectul pozitiv depinde întotdeauna de predispoziția individuala, si, printre altele si de interesul persoanei afectate. Există un număr tot mai mare de femei afectate din cauze hormonale, dar rata de succes in regenerarea parului este mare.

Eficacitatea si tolerabilitatea THYMUSKIN MED (sampon si ser) a fost evaluata in cadrul unui studiu multicentru* desfasurat pe un grup de 184 de femei si un grup  de 57 de barbati, timp de 6 luni (Telogen effluvium).

* Barbareschi M. et al.: Multicenter study on the efficacy of a serum and shampoo for local application containing nature-identical thymus peptides for use in androgenetic hair loss and chronic telogenic effluvium in women and men. Published 2013 in Journal of Plastic Dermatology (Issue 9, 2013 - ISSN 2035-068

Căderea părului poate avea multe cauze. Dacă problema persistă, solicitați sfatul medicului sau farmacistului. Informațiile și sfaturile de pe aceste pagini nu înlocuiesc o vizită la medic și nu reprezintă un diagnostic medical.

Comentarii

Articole similare

Alopecia difuza
Alopecia difuza
Alopecia difuza este forma de alopecie care se refera la caderea parului la nivelul intregului scalp. În mod natural, căderea difuză a părului dispare adesea odată ce cauza este eliminată -...