Regenerarea parului cu Thymuskin

Regenerarea parului pierdut este foarte provocatoare tocmai pentru ca din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu caderea parului de diferite cauze. 

Sistemul dermatologic THYMUSKIN, Sampon si Ser tratament pentru par, activeaza regenerarea parului si sustine cresterea noilor fire de par prin activarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani, rezultatul fiind un par natural, mai des, sanatos si frumos.

THYMUSKIN contine complexul activ de peptide timice patentat GKL-02 care imbunatateste hranirea celulelor foliculilor de par, sustine formarea de noi celule de par si le consolideaza pe cele existente. Astfel, Thymuskin: 

- actioneaza direct la radacina, unde incepe ciclul de viata al parului, si contribuie la regenerarea ei si la extinderea fazei de crestere a parului. 

- activeaza dezvoltarea keratinocitelor in matricea parului, stimuland astfel cresterea firelor de par.

Thymuskin mecanism de actiune


Îngrijire cu THYMUSKIN®

Complexul de ingrediente active prezente in Thymuskin este o reproducere integrată a extractului natural de timus - o structură peptidică modelată dupa natură.

GKL-02, complexul de peptide timice conținut în Thymuskin, inhibă diferite enzime responsabile pentru căderea părului si blocheaza intens DHT. Eficacitatea biologică a Thymuskin este deosebit de evidentă prin activarea celulelor părului (keratinocitele), care influențează decisiv creșterea fiziologică a părului. Formarea părului este stimulată și faza de creștere extinsă. Acest lucru stimulează creșterea părului într-un mod durabil.


Thymuskin Classic


THYMUSKIN CLASSIC


Samponul si Serul THYMUSKIN CLASSIC este aplicabil pentru reactivarea cresterii parului si pentru ingrijirea universala in cazul tuturor tipurilor de cadere a parului.

Eficienta deosebita in alopecia androgenetica (ereditara) pentru reducerea caderii si reactivarea cresterii noilor fire de par.


Linia de produse
Thymuskin Med


THYMUSKIN MED


Pentru regenerarea parului dupa o cadere de par difuza sau localizata, va recomandam sa folositi samponul si serul-gel THYMUSKIN MED pentru cel putin 3-6 luni.

THYMUSKIN MED Ser, sub forma de gel, este conceput special pentru regenerare si ingrijiredupa caderi moderate si severe ale parului, precum si pentru un scalp deteriorat si sensibil.


Linia de produse
Thymuskin ForteTHYMUSKIN FORTE


Pentru regenerarea parului in conditiile unui scalp devitalizat sau dupa caderi severe ale parului, va recomandam sa folositi combinatia de sampon si ser THYMUSKIN FORTE.


Linia de produse

Aceste procese de regenerare a parului necesită timp,  iar efectul pozitiv depinde întotdeauna de predisp

oziția individuala, printre altele si de interesul persoanei afectate.

Există un număr tot mai mare de femei afectate din cauze hormonale, dar rata de succes in regenerarea parului este mare.

Studiul independent confirma ipoteza efectului pozitiv al tratamentului pentru par

Un studiu independent* a analizat si a determinat cu precizie procesul celular de crestere a parului: peptida timica Thymulin actioneaza ca un modulator direct al cresterii foliculului de par uman.

Thymuskin contine Thymulin, impreuna cu alte peptide foarte active biologic pe baza de timus (fara ingrediente de origine animala). În cadrul testelor de laborator, aceasta peptida timica a condus la rate ridicate de crestere în foliculii de par uman. Ea interactioneaza cu parti ale sistemului neuroendocrin, respectiv cu hormoni implicati în reglarea cresterii parului uman (cum ar fi prolactina si tirotropina).

Acest mecanism de actiune stimuleaza, de asemenea, prin Samponul Thymuskin si Serul pentru scalp Thymuskin, procesul de formare al parului si, astfel, sprijina cresterea naturala a parului.

*Meier N et al.: Thymic Peptides Differentially Modulate Human Hair Follicle Growth. Journal of Investigative Dermatology (2012) 132, 1516-1519

Comentarii

Articole similare

Cum utilizez THYMUSKIN
Cum utilizez THYMUSKIN
Cum utilizez THYMUSKIN este o intrebare perfect legitima. Fiind un sistem dermatologic, aplicarea trebuie facuta corect, astfel incat eficienta sa fie maxima. Sistemul THYMUSKIN consta in...
Alopecia difuza
Alopecia difuza
Alopecia difuza este forma de alopecie care se refera la caderea parului la nivelul intregului scalp. În mod natural, căderea difuză a părului dispare adesea odată ce cauza este eliminată -...