Regenerarea parului cu Thymuskin

Regenerarea parului pierdut este foarte provocatoare 

In ultimii ani tot mai multe persoane se confrunta cu caderea parului de diferite cauze, mai mult, media de varsta a persoanelor afectate de pierderea parului este in continua scadere. Tocmai de aceea, se pune tot mai accentuat problema tratamentelor eficiente in regenerarea parului.

Odată ce realizezi care este cauza pentru care îți cade părul și o elimini, problema va fi în mare parte remediată. Astfel, vei susține faza de creștere a părului (faza anagenă) și vei întârzia cât mai mult posibil faza de cădere (faza telogenă).

Sampoanele si serurile THYMUSKIN actioneaza pozitiv pentru a reactiva creșterea părului și regenerarea firelor, dar și pentru a întări și a reconstrui cuticula. Sunt ideale și dacă îți dorești să reactivezi foliculi de păr inactivi de mai mult timp, putând avansa chiar și până la trei ani, rezultatul fiind un par natural, mai des, sanatos si frumos.

Thymuskin nclude un complex activ de ingrediente, respectiv o structură peptidică modelată după natură (după extractul de timus), cu funcții specifice. Mai precis, aceste peptide pot declanșa sau preveni anumite procese naturale, acționând în sens pozitiv și sinergic.

Remarcabil este complexul de peptide GKL-02, care oprește enzimele ce sunt responsabile cu căderea părului, reactivând în schimb keratinocitele, celulele care determină creșterea firului. Cu alte cuvinte, produse inteligente și intuitive, care înțeleg mai bine decât orice problemele cu care te înfrunți.

Thymuskin mecanism de actiune


Regenereaza-ti parul cu THYMUSKIN®

Complexul de ingrediente active prezente in Thymuskin este o reproducere integrată a extractului natural de timus - o structură peptidică modelată dupa natură.

GKL-02, complexul de peptide timice conținut în Thymuskin, inhibă diferite enzime responsabile pentru căderea părului si blocheaza intens DHT. Eficacitatea biologică a Thymuskin este deosebit de evidentă prin activarea celulelor părului (keratinocitele), care influențează decisiv creșterea fiziologică a părului. Formarea părului este stimulată și faza de creștere extinsă. Acest lucru stimulează creșterea părului într-un mod durabil.


Thymuskin Classic


THYMUSKIN CLASSIC


Samponul si Serul THYMUSKIN CLASSIC este aplicabil pentru reactivarea cresterii parului si pentru ingrijirea universala in cazul tuturor tipurilor de cadere a parului.

Eficienta deosebita in alopecia androgenetica (ereditara) pentru reducerea caderii si reactivarea cresterii noilor fire de par.


Linia de produse
Thymuskin Med

THYMUSKIN MED


Pentru regenerarea parului dupa o cadere de par difuza sau localizata, va recomandam sa folositi samponul si serul-gel THYMUSKIN MED pentru cel putin 3-6 luni.

THYMUSKIN MED Ser, sub forma de gel, este conceput special pentru regenerare si ingrijiredupa caderi moderate si severe ale parului, precum si pentru un scalp deteriorat si sensibil.


Linia de produse
Thymuskin ForteTHYMUSKIN FORTE


Pentru regenerarea parului in conditiile unui scalp devitalizat sau dupa caderi severe ale parului, va recomandam sa folositi combinatia de sampon si ser THYMUSKIN FORTE.


Linia de produse
Aceste procese de regenerare a parului necesită timp,  iar efectul pozitiv depinde întotdeauna de predispoziția individuala, printre altele si de interesul persoanei afectate.

Există un număr tot mai mare de femei afectate din cauze hormonale, dar rata de succes in regenerarea parului este mare.

Studiul independent confirma ipoteza efectului pozitiv al tratamentului pentru par

Un studiu independent* a analizat si a determinat cu precizie procesul celular de crestere a parului: peptida timica Thymulin actioneaza ca un modulator direct al cresterii foliculului de par uman.

Thymuskin contine Thymulin, impreuna cu alte peptide foarte active biologic pe baza de timus (fara ingrediente de origine animala). În cadrul testelor de laborator, aceasta peptida timica a condus la rate ridicate de crestere în foliculii de par uman. Ea interactioneaza cu parti ale sistemului neuroendocrin, respectiv cu hormoni implicati în reglarea cresterii parului uman (cum ar fi prolactina si tirotropina).

Acest mecanism de actiune stimuleaza, de asemenea, prin Samponul Thymuskin si Serul pentru scalp Thymuskin, procesul de formare al parului si, astfel, sprijina cresterea naturala a parului.

*Meier N et al.: Thymic Peptides Differentially Modulate Human Hair Follicle Growth. Journal of Investigative Dermatology (2012) 132, 1516-1519

Căderea părului poate avea multe cauze. Dacă problema persistă, solicitați sfatul medicului sau farmacistului. Informațiile și sfaturile de pe aceste pagini nu înlocuiesc o vizită la medic și nu reprezintă un diagnostic medical.

Articole similare

Cum utilizez THYMUSKIN
Cum utilizez THYMUSKIN
Cum utilizez THYMUSKIN este o intrebare perfect legitima. Fiind un sistem dermatologic, aplicarea trebuie facuta corect, astfel incat eficienta sa fie maxima. Sistemul THYMUSKIN consta in...
Alopecia difuza
Alopecia difuza
Alopecia difuza este forma de alopecie care se refera la caderea parului la nivelul intregului scalp Exista diferite motive cunoscute pentru trecerea prematura de la faza de creștere (faza...
Actiunea Thymuskin
Actiunea Thymuskin
Actiunea THYMUSKIN se manifesta prin intermediul GKL-02 GKL-02 este complexul patentat de peptide timice, complex care imita extractul natural de timus. Peptidele din complexul active GKL-02...