Biosince 1975 oferă produse cosmetice de înaltă calitate, certificate organic pentru uz zilnic, care sunt accesibile tuturor și potrivite pentru întreaga familie.

Produsele sunt formulate sub supraveghere farmaceutică. Conțin concentrații mari de ingrediente active organice pe bază de plante și prezintă parfumuri 100% naturale, cu arome bogate și fructate.

Biosince 1975 este brandul produs de Laboratoire Gravier. 

Punctul forte al Laboratoire Gravier constă, de asemenea, în rigoarea sa științifică și farmaceutică și în cunoștințele de specialitate, garantând producția de produse sănătoase care îndeplinesc cele mai înalte standarde. Laboratoire Gravier asigură producția franceză și un control riguros al calității pentru produse eco-proiectate, biodegradabile, formulate sub supraveghere farmaceutică, care conțin concentrații foarte mari de ingrediente active. Nu conțin ingrediente controversate.

Datorită celor de mai sus, Laboratoire Gravier se dedică, zi de zi, asigurarii calității organice, naturaleței, siguranței, concentrării și eco-compatibilității.