desiderm® - Specialistul în cosmetică oncologică și produse de îngrijire a pielii pentru piele sensibilă, alterată de tratamentele oncologice

Activează de mai bine de 25 de ani în industria farmaceutică și cosmetică, precum și pentru produse medicale.

Scopul general al produselor desiderm® este de a asigura un tratament cosmetic prietenos pacientului prin îngrijirea profesională a pielii pentru pielea alterată oncologic. Accentul fiecărui tratament este de a promova bunăstarea pacienților cu boli oncologice și de a le crește calitatea vieții.

Produse de îngrijire a pielii in timpul terapiei, pentru piele sensibila, alterata

Apariția pielii alterate, sindromul mână-picior sau modificări extrem de severe ale unghiilor, precum și inflamarea mucoaselor de la nivelul gurii și gâtului sau în zona intimă sunt o povară mare pentru pacienți. Este cu atât mai importanta constientizarea despre îngrijirea acestor efecte secundare ale pielii.

Produsele desiderm® de îngrijire a pielii care însoțesc terapia oncologica au fost special dezvoltate pentru îngrijirea pe termen lung a pielii deteriorate și în special pentru regenerarea acesteia și refacerea unei bariere cutanate alterate.

desiderm® Produse pentru îngrijire ulterioară terapiei

Hraneste pielea pentru a se regenera in mod optim.

Pielea uscată, sensibilă sau deteriorată are nevoie de sprijin. Cu o îngrijire corectă, zilnică a pielii, se poate promova regenerarea barierei cutanate - conținutul de lipide și umiditate al pielii poate fi îmbunătățit - și se poate preveni deteriorarea permanentă a pielii.

Produsele de îngrijire ulterioara desiderm ®, special dezvoltate pentru pielea uscată și sensibilă, sunt menite să compenseze lipsa de lipide și umiditate, să restabilească suplețea pielii, să-i îmbunătățească funcția de barieră și să o protejeze de uscarea ulterioară. Compoziția ingredientelor și a substanțelor de îngrijire este decisivă pentru efectul produselor.

desiderm® reprezintă un concept unic și holistic de sprijin pentru pacienții cu cancer cu efecte secundare ale pielii