Amână procesul de îmbătrânire a pielii cu o cremă anti-îmbătrânire sau o crema antirid extrem de eficientă.

De la 25 de ani pielea ta începe să îmbătrânească. Treptat apar primele linii, iar formarea ta naturală de colagen și fibre elastice scade. Rezultatul este că pielea dumneavoastră își pierde rezistența și elasticitatea, iar produsele pentru ingrijirea tenului capata un rol major.

Pe măsură ce pielea dvs. devine mai subțire, mai uscată și mai puțin elastică odată cu vârsta, este mai mare nevoie de o cremă eficientă anti-îmbătrânire care să întârzie procesul de îmbătrânire și să vă mențină pielea tânără și bine hidratată.

Alegând un produs din catalogul Onconect.ro, alegi un produs care funcționează. Gasesti si produse care se bazează pe squalan, un sistem de transport dovedit științific, care se asigură că ingredientele eficiente pătrund în straturile profunde ale pielii, îmbunătățind mecanismele naturale de reparare și procesele de regenerare ale pielii.

Puteți vedea efectul cremelor antirid si anti-îmbătrânire în oglindă!

Ser Paradoxe anti-imbatranire, 30ml, Beaute Pacifique Antirid si Anti-îmbătrânire
SER PARADOXE ANTI-IMBATRANIRE este un Ser remarcabil, cu rezultate uluitoare impotriva imbatrinirii pielii si reduce la minimum problemele cu roseata excesiva. Ofera aparare celulara impotriva...
230,00 RON