Pe această pagină veți găsi întreaga noastră selecție de bonete pentru noapte

Selecția oferă turbane frumoase, din materiale confortabile, care îți țin cald toată noaptea. Bonetele sunt evident pentru tine, care suferi de căderea nedorită a părului. Căderea părului se poate întâmpla din mai multe motive. In cazul unor femei are legătură cu menopauza, în timp ce pentru altele poate apărea dupa radioterapie sau chimioterapie.

O boneta de noapte poate fi folosită și de tine, care vrei să-ți protejezi părul noaptea și nu-ți place să dormi cu el liber. Când dormi cu o boneta de noapte, îți protejezi părul de uzură și rupere din cauza pernei. În plus, eviți „deteriorarile” enervante la nivelul firelor de păr de la dormitul cu elastic, dacă obișnuiești să-l pui noaptea.

Vă dorim un somn bun și confortabil și suntem siguri că bonetele noastre confortabile de noapte vă pot ajuta. Vezi selecția de mai jos și alege exact boneta de noapte care ți se potrivește.

BB Bea, Boneta de noapte, Raspberry Red, Lana/Poliester Turbane Body Balance
Turbanul BB Bea multifuncțional este alegerea perfectă atât pentru nopți, cât și pentru momente de ședere acasă. Turbanul BB Bea cu tehnologie 37.5 este un nou plus la categoria Boneta de noapte...
131,20 RON 164,00 RON valabil pana la 31 mai