Tratamentul si ingrijirea parului si scalpului ar trebui sa fie o preocupare nu doar cand observam ca parul nostru sufera.

Părul sănătos și bine îngrijit are nevoie de creștere puternică, umiditate și agenți de condiționare de înaltă calitate. Sanatatea parului incepe cu ingrijirea scalpului, neglijat de cele mai multe ori. Gasesti produsele pentru tratamentul scalpului iritat, cu roseata si mancarime sau diferite tipuri de matreata.

Al doilea pas este spalarea corecta a parului – in alegerea samponului potrivit tine cont de tipul de par: par cu o conditie normal, par foarte gras, vopsit sau scalp uscat.

Nu trebuie uitata nutritia si hidratarea parului – balsamul de par care inchide structura parului si netezeste firul de par.

Tratament Par si scalp

Pierdem în medie circa 100 de fire de păr pe zi, un fenomen care nu ar trebui să te îngrijoreze, dat fiind faptul că fire noi cresc în același ritm. Ceea ce ar trebui să te sperie este însă căderea constantă a unui număr mai mare de fire de păr, fie generalizat, fie pe o anumită suprafață, care poate sau nu să conducă la chelire.

Alopecia, respectiv fenomenul de pierdere a părului de pe orice parte a corpului, afectează atât femei, cât și bărbați, iar cercetările afirmă că cel puțin o persoană din două suferă de ea cel puțin o dată în viață. In general, caderea parului, de asemenea, cunoscuta sub numele de alopecie ("lipsa de par"), poate fi impartita in doua categorii: pierderea temporara si permanenta a parului. Parul subtire sau caderea parului poate fi rezultatul mai multor factori, cum ar fi alopecie androgenica sau poate fi cauzata de boli critice si tratamentul ulterior. Unele femei pot experimenta pierderea partiala sau totala a parului din cauza schimbărilor hormonale sau alaptarea.

Gasesti in site tratamentul potrivit contra caderii parului si pentru sustinerea unei noi cresteri, indiferent de tipul de cadere cu care te confrunti.

Rezultatul este parul frumos, natural și puternic, fara aditivi nedoriti, cum ar fi parabeni, siliconi sau ingrediente de origine animala. 

Gel
Sampon certificat organic cu lapte de magarita, 500ml, Biosince 1975 ÎNGRIJIRE PAR SI SCALP
Acest șampon certificat organic cu lapte de măgăriță vă va revitaliza și regenera pielea. Descoperiți beneficiile laptelui de măgăriță prin acest șampon a carui spuma delicată vă va respecta...
102,00 RON